NemoKOF 672 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Może dlatego, że automaty nie istnieją już praktycznie? xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Kolega Mevek zatrzymał się w 2009 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nawet fajnie to wygląda. Pewnie nie zabraknie dziwnych postaci/debilnych przedmiotów itp. Niech zrobią użytek z wypasionych dysków ssd żeby dłużej się grało niż czekało na walkę Wolałbym aby fabuła była taka jak w T4/T5. Fajne rysunki przed pierwszą walką. Krótka pogawędka z rywalem przed końcowym bossem i jakiś wypasiony filmik na koniec. No i ograniczyć te rozbłyski/wybuchy. Walka powinna być czytelna. Gdyby było tak jak w TTT1/T4 to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 A ja specjalnie na galem przeszedlem aby moc grac wszedzie i z kazdym Ale macie racje z automatami. Na covidzie zamkneli najwieksze casyno w dublinie. Teraz jak otworzyli jest tylko dostepny parter gdzie sa same losowe maszyny pokroju jednorekiego. Wszystko na pietrze zaorabe. Nie wiadomo kiedy i czy w ogole otworza. Najlepsze mecze sie tam rozgrywaly z ciapakami. Po sieci to nie to samo. Od razu bluzgaja jak wygrywasz. Zadnego szacunku dla starszej kapuchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 31 minut temu, Alastor84 napisał: Wolałbym aby fabuła była taka jak w T4/T5. Fajne rysunki przed pierwszą walką. Krótka pogawędka z rywalem przed końcowym bossem i jakiś wypasiony filmik na koniec. Powtarzam się, ale wystarczy spojrzeć na MK11. Tryb fabularny na poziomie, nie oczekuje szału w trampkach (tym bardziej po tym co pokazali w T7) i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Obawiam się że Japończycy nie dadzą rady zrobić czegoś łatwo "strawnego" dla "zachodniego gracza". Granie "w fabułę" w japońskich bijatykach sprawia że zdrowe zęby zaczynają boleć Grałem jakiś czas temu w DOA6 (story) i mnie odrzuciło pomimo tego że mam jakąś tam tolerancję dla japońskich dziwactw/poczucia humoru itp. Edytowane 14 Września 2022 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Poza graficzka to nie widze w tym trailerze niczego nowego. Te same postacje, te same animacje, ta sama plansza. Taka FIFA bijatyk. Poki co meh i wzruszenie ramion. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Czekam na pierwszy gameplay. Chciałbym zobaczyć czy T8 będzie takim samym gównem jak T7 Chciałbym aby wrócili w do tego czym był T6 Tylko tyle i aż tyle. Ale i tak wiem że tamte czasy już nie wrócą i Tekken ukłonił się w stronę nowego odbiorcy i musi być kolorowym cyrkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 5 minut temu, darkos napisał: Chciałbym aby wrócili w do tego czym był T6 A czym byl? Bo dla mnie to od tej czesci zaczely sie pokemony i jakies wojny swiatow. I jeszcze ten paskudny loading screen przed walka, z jakimis ruinami skapanymi w zarzacej sie poswiacie totalnie nie pasujacymi do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Wrócili do T6? Tylko przypomnę debiutantów z tej części: Lars, Alisa, Zafina, Leo, Miguel i Bob + tragiczni bossowie w formie wielkiego robota i Azazela który zajmował pół ekranu + Bound + Rage, no świetne zmiany w stosunku do T5DR Dla mnie story mode może być jak w T5: wprowadzenie, parę walk, 2 cutscenki, boss i filmik na końcu. Jakieś QTE, czy story mode gdzie więcej się ogląda niż gra mogą sobie darować. System walki jak w T5 DR z chęcią bym przywitał ale pewnie do niego nie wrócą to niech przynajmniej jakoś utemperują Rage a w szczególności Power Crushe, no i combosy ciągnące się w nieskończoność przez ściany i upadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Mnie juz meczy ta saga jin vs kazuya vs heniek. Ku.rwa w T7 odkopali truchlo babki jina, ciekawe co jeszcze kryja katakumby mishima zaibatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 236 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Ja już się przyzwyczaiłem że tu zmian nie będzie, wszystko się kręci wokół patologicznej rodziny Mishima a wokół skaczą nastolatki z odczepianymi głowami, niedźwiedzie i bojowe kangury. Zresztą każda bijatyka ma te swoje główne postacie przez które jest rozpoznawalna i ich przygodami będzie reklamować każdą kolejną część, nie wyobrażam sobie żeby w jakimkolwiek korpo zielone światło na wielomilionowy budżet w dzisiejszych czasach dostał pomysł jakby ktoś powiedział "dobra walić tych Mishima, w nowym Tekkenie zaczynami od nowa". Edytowane 14 Września 2022 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 To forum mi przypomniało, że są ludzie grający w bijatyki dla fabuły xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 No ja chętnie, wywalone na multiplayer online. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 29 minut temu, UberAdi napisał: To forum mi przypomniało, że są ludzie grający w bijatyki dla fabuły xD no ci fabułowcy są nie do wytrzymania fabuły w bitkach, wyścigach, sportówkach, może jeszcze w tetrisie i bombermanie chore ludzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Dla mie to mogliby zrobic nowego Tekkena 3 w szatach tego teasera z trybem online. Bylbym bardziej niz szczesliwy taki Reset serii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Fabula w bijatykach Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Dupa tam fabuła. Mogliby wskrzesić tryb Tekken Force na wzór T3 lub wersji 3D z T4. Ogólnie T4 miał pewne swoje bolączki (chyba głównie problemy z niechcianymi efektami ubocznymi związanymi z różnicami wysokości), ale był też chyba najbardziej ambitną częścią po T3. Ciekawe areny, ogólnie ciekawy design zarówno postaci, ich strojów, aren i interfejsu. Ciekawy jestem czy kiedyś podejmą kolejną próbę dopracowania systemu pod areny ze zmiennymi poziomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Najważniejsze żeby były kręgle. Były w T7? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Sa kregle w 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Fabuła wyjebane, ale nadal marzy mi się Tekken z takimi trybami dla singlowca co w trójce. Team Battle, Survival, Time Attack, jakieś siatkówki dla zabicia czasu czy Tekken Force (który po kilku poprawkach byłby całkiem zajebistym beatem'upem), to już chyba nie wróci. Teraz raczej nacisk na online i koreańskie gibanie się jak rezus w każdej walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Granie w bijatyki w singlu. Spoiler Nie no, Tekken ball to była petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 10 minut temu, smoo napisał: Granie w bijatyki w singlu. Szkoda, że na PSX nie było licznika czasu, ale w trójkę chore ilości godzin władowałem grając samemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Ja podobnie, tyle że w T2. Setki godzin lekko. T3 już grało się z kumplami głównie. Obecnie te gry to przede wszystkim platformy esportowe, więc rozwiązania typu odblokowywanie postaci w singlu nie mają prawa bytu. Pompowanie kasy w singla, w którego ktoś zagra raz i nigdy więcej do niego nie wróci jest po prostu nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Z tym, że dorobienie nawet tych standardowych survivali i team battle nie wymaga dużych nakładów czasu i pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi