smoo 2 256 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Czytam sobie reddita od rana do kawki w robocie i niezle szambo sie wylewa na namco I dobrze, moze ktos tam otrzezwieje i jeszcze zdolaja to uratowac. Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Żeby to uratować to musieliby wszystko od początku zacząć robić. Od designu postaci po system walki. Jedyna szansa na zmiany to tragiczna sprzedaż T8 i wtedy może T9 (czy tam reboot) powróci do korzeni. Tylko że taki Soul Calibura VI też miał być powrotem do korzeni po słabej sprzedaży SC V a wyszło całkowicie na odwrót. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 To prawda, ale z tego co mowili to gra jest wciaz w powijakach. Gorzej, ze Harada w ogole nie rozumie czego oczekuja od Tekkena zarowno weterani jaki i potencjalni newcomerzy. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Obejrzałem ten filmik pokazujący wspaniałości nowego Tekkena i... nie wiem co tak słabo. Każdy nowy element, z wyjątkiem odnawialnej energii, budzi u mnie negatywne uczucia. Cały ten heat śmierdzi mashowaniem pod koniec rundy, asysty do combosów w online, martwię się też o design postaci - Law wygląda jak parodia. Kiepsko to widzę. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Pod filmikami na yt niestety reakcje pozytywne Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Te postacie to są poubierane jak postać w cyberpunku gdzie się zakładało każde randomowe gówno żeby staty rosły. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Jakie koszmarne gowno inaczej nie da się tego nazwać Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Marshall tak z tyłu jakby go na siwo zrobić to bym pomyślał, że to Bryan Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Może dadzą 3 paski energii zdrowia jak w tych dragonballowych bijatykach xd ależ to będzie raj dla masherów Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 (edytowane) Tekken robi się coraz bardziej "bandaiowy". Prawdziwe Namco zdechło ☹️ Sega zresztą też ☹️ Dlatego marne szanse na nową część VF. Edytowane 6 lutego 2023 przez Alastor84 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Nina to ładnie podsumowała na koniec trailera "that was disappointing". No ogólnie takim gównem to ze street fighterem nowym nie powalczą Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Powalczą Niestety. Podobno tylko nam się nie podoba. Nawet, ktoś tu ostatnio mnie temperował jak napisałem po pierwszym gameplayu, że to łajno i mi się nie podoba. Podobno jestem za stary na takie gry i to nie dla mnie. Teraz widzę, że to prawda. TO NIE JEST dla mnie. Ale kurła jeszcze więcej superków, maszowania na pałę ciosami zabierającymi energię na bloku i auto komba w online to się nie spodziewałem xD Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 (edytowane) Dokładnie tak samo miałem z ostatnim Need For Speedem, dodali jakieś błyski, graficzki, elementy rysowane, postacie z chinskich bajek jak w grze mobilnej, festyn sto procent - myślę sobie co za gówno, ludzie to wyśmieją. A tu się wszyscy jarają od gafa, przez reddita do komentarzy na yt. Faktycznie trzeba zaakceptować że serie z którymi dorastaliśmy już nie są robione pod nas i każdy ma w dupie nasze zdanie. Edytowane 6 lutego 2023 przez Observer Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Najgorsze jest to że w tym momencie nie ma żadnej sensownej bijatyki 3d na horyzoncie. Soul Calibur mało kogo obchodzi po 6tce (a i tak poszedł w festyn i speciale już od 5tki), Virtua Fighter musi zostać kompletnie przebudowany żeby odnieść jakikolwiek sukces, DoA 6 był porażką. Dosłownie żadna bijatyka 3d nawet nie została zapowiedziana a z chęcią bym przywitał nowe DoA w stylu 5LR czy Soul Calibura któremu bliżej do 2jki (a nawet 4ki). A tak jak ktoś nie trawi festyniarstwa to zostaje tylko granie w gry które mają już prawie 10 lat albo i więcej. 2 Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Fakt, nie wyglada jak Tekken 3 czy TT, ale ja bym sobie chętnie w to zagrał i sprawdził mimo wszystko. Może fun będzie? Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Wiadomo, ocenę można wydać po zagraniu. Zastanawia mnie jednak fakt, że większość fanów mówi, że T3 i T5:DR najlepsze części, dużo cięższe klimatem MK11 sprzedało się lepiej niż T7 będąc krócej na rynku, a oni idą w szybsze tempo i więcej rozbłysków i udziwnianie systemu, który według mnie nie musi być bardziej udziwniony. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Co wy macie do ostatniego callibura? Czuć że budżet był malutki ale design nie jest jakiś festyniarski Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 11 minut temu, Daffy napisał: Co wy macie do ostatniego callibura? Czuć że budżet był malutki ale design nie jest jakiś festyniarski Design aren i postaci może nie (oprócz Azwela) ale te wszelkie nowe mechaniki powiązane z paskiem speciala i reversal edge to festyn jak mało co. Miał być reset i powrót do starszych części a tak na prawdę poszli w tą samą stronę co SCV. 1 Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Efekty i super ataki maja być bo musi się to fajnie oglądać, bijatyka ma przyciągać widzów i tyle. Rage arty, rage drive i slowmo spowodowały ze tekken 7 się po prostu ogląda. Trochę mnie dziwi fakt ze ludzie narzekają na to ze pojawia się w t8 pistolety u niny, nunchaku u lawa czy tez działo u Jacka, jak od tekkena 2 mieliśmy lasery i devil kazuyi, w t3 mieliście yoshka z mieczem i gona/true ogra ktory strzelał płomieniami. Jeszcze nie wiadomo jaki realny wpływ będzie miało używanie tych cioskow z bronią a każdy już narzeka bo każdy chce teraz t7 z ładniejsza grafika. System z paskiem jest kontrowersyjny (pomimo ze jest już w t7 u kilku postaci a najbardziej podobny jest u geesa) to ten pasek może dodać więcej głębi i strategii. Gra ma być bardziej agresywna żeby nie uciekać kbd od walki i pewnie zniwelować różnice w używaniu hitboxow i innych klawiatur. Tez się obawiam systemu ale musimy najpierw sprawdzic żeby potem ocenić bo narazie za mało wiemy jak to będzie wszystko przebiegać Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 no ja bym wolał coś a'la tekken 4, tylko naprawiony pod względem mechanicznym, tamta część miała najlepszy klimat i lore postaci, juggle też były krótkie 1 2 1 Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 32 minuty temu, Redmitsu napisał: Trochę mnie dziwi fakt ze ludzie narzekają na to ze pojawia się w t8 pistolety u niny, nunchaku u lawa czy tez działo u Jacka, jak od tekkena 2 mieliśmy lasery i devil kazuyi, w t3 mieliście yoshka z mieczem i gona/true ogra ktory strzelał płomieniami. Tylko że wszelkie lasery i płomienie to był bardziej element pokazujący moc postaci a nie coś czego by się używało (oprócz ognia Gona, który to był dodatkiem w T3 tak samo jak Boskonovitch). Od T6 były specjalne przedmioty które można było kupić i używać w walce ale to było bardziej w formie żartu. Do TTT2 z rostera Tekkena oprócz Yoshiego, Kunimitsu i Alisy nikt nie używał broni. 36 minut temu, Redmitsu napisał: Jeszcze nie wiadomo jaki realny wpływ będzie miało używanie tych cioskow z bronią a każdy już narzeka bo każdy chce teraz t7 z ładniejsza grafika. Tutaj raczej nikt nie chce T7 z ładniejszą grafiką tylko dopakowanego, nieprzekombinowanego, pozbawionego wszelkich pasków T3/T5 DR. 37 minut temu, Redmitsu napisał: System z paskiem jest kontrowersyjny (pomimo ze jest już w t7 u kilku postaci a najbardziej podobny jest u geesa) to ten pasek może dodać więcej głębi i strategii. No właśnie tu leży problem, były prośby żeby wywalić postacie 2d z paskami z kolejnego Tekkena to dali te paski i jeszcze więcej elementów z bijatyk 2d wszystkim. Tak samo było z Tekken Revolution, dosłownie każdy narzekał na ciosy z armorem a dodali je do T7. Jak tak dalej pójdzie to T9 przebije efekciarstwem SC czy nawet Injustice (bo DoA już dawno jest w tyle). Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Tekken 8 idzie w stronę SF, design postaci, mechaniki walki będzie kolorowo z rozbłyskami, dla oglądającego pospólstwa. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 (edytowane) Ten trailer wygląda dużo lepiej graficznie, a i model kaza bardziej szczegółowy niż plastikowa nina. Edytowane 21 lutego 2023 przez Soban Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi