Opublikowano 17 marca 20232 l Najlepszy trailer do tej pory. Ile animacji mu pozmieniali. Bardzo korzystnie to wygląda. No i efekty specjalne już nie wypełniają całego ekranu.
Opublikowano 24 marca 20232 l Dezajn to chyba robili ludzie od dezajnu gamingowych akcesoriów dla "prawdziwych graczy". Spoiler
Opublikowano 28 marca 20232 l Moja luba Nie grałem dość w TTT2, więc nie wiem, jak ją mocno urozmaicą względem Asuki, czy będzie to nowy styl, ale tak czy inaczej cieszę się z jej powrotu.
Opublikowano 28 marca 20232 l To ostatnia postać z tych które do tej pory widzieliśmy Co jeśli ta gra wyjdzie we wrześniu po TWT z tymi 8 postaciami a reszta będzie do kupienia jako DLC?
Opublikowano 29 marca 20232 l Pojawiło się masa rozgrywki, opinii itp. Średnio widzę to pójście w atak i paski.
Opublikowano 29 marca 20232 l Spag wrzucił filmi z różnicami i podobieństwami jakie tam sprawdził w czasie playtestów, krótko i zwięźle W weekend Evo Japan, mają być showmatche jakieś. Obstawiam też, że poznamy datę premiery
Opublikowano 29 marca 20232 l 5 godzin temu, wet_willy napisał: Zief Wreszcie ciekawa postac, czekam jeszcze na Asuke 5 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: To Jun teraz żyje? Ale telenowela Anielski gen pewnie ją wskrzesił albo inne głupoty
Opublikowano 30 marca 20232 l Jun i Xiaoyu najmniej przekombinowane wizualnie. Moim zdaniem najlepiej wyglądające postacie z tych które do tej pory pokazali.
Opublikowano 30 marca 20232 l A u mnie wręcz przeciwnie, im więcej materiałów (głównie z trzeciej ręki) tym bardziej bym sobie pyknął, ale jako leszcz bijatykowy czekam na jakieś szerze info o trybach singlowych. Jak to będzie wyglądać tak samo jak w T7 (czyli masz arcade, jakieś badziewne story i wydupcaj) to poczeka sobie do 2026 na promkę za trzy dychy.
Opublikowano 30 marca 20232 l 7 godzin temu, smoo napisał: A loadingi dalej półgodzinne Niestety, szału nie ma. Albo UE jest "średnim" silnikiem do bijatyk, albo ekipa z Namco nie ogarnia w pełni UE. W sumie może być jedno i drugie Tak dla porównania jak to kiedyś wyglądało. Wczytywanie w TTT1HD/T5DR/TTT 2 (intro) można było przyśpieszyć/wyłączyć. Edytowane 30 marca 20232 l przez Alastor84
Opublikowano 30 marca 20232 l Może jeszcze ogarną te loadingi bo wymówki w postaci wolnego HDD już nie mają. Nie powinny tyle trwać, w SCIV po instalacji na HDD były błyskawiczne a ostatnie gry Namco mają z tym problem.