Alastor84 327 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 5 godzin temu, Masorz napisał: Różnice wysokości na arenach, just frame Jina, dziwna fizyka podczas robienia juggli, infinite combo dla Steve'a. Coś na pewno pominąłem. Zaryzykuję że tak z 95% graczy którzy kupili T4 nie miało pojęcia o tym/miało na to mniej lub bardziej wyjebane Tylko "PRO" lub nawiedzeni fanatycy Tekkena mieli problem. 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia OK, zapomniałem o Rogerze, filmiki Heńka i Lee to klasyka, wy casualowe skukinsyny! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Godzinę temu, Alastor84 napisał: Zaryzykuję że tak z 95% graczy którzy kupili T4 nie miało pojęcia o tym/miało na to mniej lub bardziej wyjebane Tylko "PRO" lub nawiedzeni fanatycy Tekkena mieli problem. ja wiem, mi już wtedy kumpel noob mówił, że głupia jest ta cześć, bo ciosy nie trafiają na schodach - to był pierwszy raz kiedy pokazywałem komuś "moc PlayStation 2" i faktycznie byłem zażenowany cofam, to był drugi raz, pierwszy raz był jak pokazywałem innemu kumplowi "moc psxa" i się pytał, co temu kolesiowi* stało się w twarz *solid snake Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia W T4 fajnym acz malo uzywanym chyba (dziwna klawiszologia) patentem byla mozliwosc zlapania przeciwnika i przestawienia go w lewo/prawo albo popchniecia. Uzywana glownie przy scianach. Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Ci, którzy zamówili gierkę w CDKeys i chcieli skorzystać z preloadu - sprawdźcie swoje konta, kluczyki właśnie się pojawiły. 3 1 Cytuj
Donatello1991 1 439 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Demo mi siadło mocno mimo, że fanem nigdy nie byłem. Także jutro pelniak będzie grany. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Jak ktoś kupił na cdkeys to klucze już są dostępne. Można już pobierać wstępnie na Steam 1 Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Dosłownie dwa posty wyżej napisałem to samo. 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Sorry. Z rozpędu napisałem nie czytając wyżej 1 Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Czyżby to była ta słynna EKSCYTACJA? 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Tak, dzięki, pobieram, hype, że kurwa mać Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Jest już klucz z cdkeys, zaraz instalacja i czekam do 24:00 :) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia No ja napiszę raz jeszcze, że są klucze na cdkey, bo chyba nie do wszystkich doszło Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia A korzystaliście może z CDKeys? Bo podobno już mają klucze, prawda to? I później dziwić się, że konsolowce jadą pecetowcom W imieniu blacharzy z CDKeys przepraszam Was chłopaki konsolaki, nie tak to miało wyglądać Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Czezky już wysłał , byle do jutra . Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia No ciekawe czy o północy nie zesra się jakiś potężny serwer Bandai-Namco lub siedzibie steam wywali korki. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Ale zaje.biscie bo na zielonej bedzie to 11:00 wiec pogram znacznie dłużej niż zakładałem Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia No jeszcze tylko chwila i turniej żelaznej pięści wraca! A tyle było czekania Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Pierwsze co to lecę w siec obadac ten nowy kod sieciowy. Niech mnie bija ile chca, ale musze rozegrać kilka walka jeszcze dzisiaj Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia No co ty pierw “fabułka” i poodblokowac stroje i practice a później online. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia W dniu 5.02.2023 o 21:45, MEVEK napisał: Zapomnialem nadmienic ze to dla tej gry przy okazji remontu puszczalem kable RJ45 z routera pod sama konsolke w salonie. Teraz jest kulminacyjny moment aby to sprawdzic 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Kurla, pierwszy raz od T5 czuje, ze gram w Tekkena. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi