Gość yaczes Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia 25 minut temu, tlas napisał: Postaci się odblokowuje? Od razu mozna dziobac. Cytuj
iluck85 2 964 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Szkoda, bo jednak miało to swój klimat. I zawsze się obejrzało wszystkie zakończenia. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Jako, ze szkoda mi bylo dziengow na memorke, codziennie miesiacami przechodzilem po kilkanascie razy Tekkena 2 Cytuj
Plackus 446 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia 17 minut temu, iluck85 napisał: Szkoda, bo jednak miało to swój klimat. I zawsze się obejrzało wszystkie zakończenia. Podobno coś w stylu arcade jest z poprzednich odsłon czyli kilka potyczek daną postacią plus jakiś śmieszny lub cringowy do bólu filmik tejże postaci Czyli trochę powrót do przeszłości tylko roster od początku pełny Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Oczywiscie, ze roster pelny bo zgola was za dlc. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Nie zgola, bo teraz placimy tylko zaliczke, a reszte pozniej. Cytuj
Plackus 446 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia (edytowane) Najlepsze jest to że zamówiłem wersję fizyczną Ale czekam na forum do północy jakbym sam miał zagrać... Wszystko przez to że Tekken to chyba pierwsza gra w której złapałem pada w dłoń od plejki a był to Tekken 2 27 lat temu ... Nostalgia Edytowane 25 stycznia przez Plackus Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Niezły preload jak teraz mi pokazuje 15 minut patchowania Cytuj
Ins 5 823 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Ależ to jest dobre. Niestety trzeba iść spać i przetrwać piątek w pracy. Dawno tak się nie jarałem teczkenem. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia (edytowane) Jest mega pozytywnie!!! To pierwszy Tekken od 5 który wzbudza naprawdę duże pozytywne emocje. T7 był dla mnie lekkim rozczarowaniem (taki TTT2 na sterydach bez taga), na dodatek słabo było pod względem technicznym (rozdzielczość/jakość grafiki/koszmarnie długie loadingi). Za kilkanaście godzin na spokojnie przetestuje się online. Edytowane 25 stycznia przez Alastor84 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia No i chyba sesja do rana będzie bo od online nie można odejść syndrom jeszcze jeden walki pochłania bez reszty. Jakie to jest dobre! 1 Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Pamiętam jak kiedyś po pracy szybko ze starym podjechałem po tekkena 5 do media bo był tydzień do turnieju w Gdańsku obok opery/multikina i z kumplem ćwiczyliśmy juggle po nocach. Kumpel zagrał pierwsza walkę turnieju i jego przeciwnik podjechał na wózku inwalidzkim. Wtedy mu powiedziałem, że chyba nie da dupy no i 0:3 w dupe z perfektem na końcu Uważam tekkena 5 za najlepszą odsłonę chociaż przygodę zacząłem z trójką i było nabite setki godzin. Cieszą opinie, że 8ka bardzo przypomina właśnie część piąta. Będzie grane przez długi weekend. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Fabułka ograna, jest mega! Jutro epizody postaci i arcade quest jaranko Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Wielkie dzieki Namca! Jeszcze poprosze SC z feelingiem 1 albo 2 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Wczoraj troszkę fabuły (najs), sprawdziłem ubrania dla postaci (lipa), dzisiaj jak się uda to skończę historię, potem czas przypomnieć sobie rzuty Kinga i ogarnąć jakieś combosy. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Pamiętam, jak poprosiłeś żebym wpadł na walkę bo coś chciałeś przetestować czy tam jakiegoś aczika Ci brakowało, a ja nieświadomie się zgodziłem i jeszcze śmiałem coś tam powiedzieć, że hehe szykuj się teraz. Nigdy w życiu takiego wpierdolu nie dostałem jak wtedy Taka tam ciekawostka. 2 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Na lekką ochłodę zapału... Niestety downgorad okrutny względem pierwszego trailera, który był rzekomo 100% real time wyciętym fragmentem z fabuły. Modele i animacje te same, ale różnica w oświetleniu i efektach ogromna Bezpośrednie porównanie od 4 minuty. 1 Cytuj
tlas 442 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Czytam na resetera wrażenia z online i uhuhu. Będzie rysa na DIAMENCIE. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Na 10 walk online raz mnie wywaliło do menu konsoli. Duży plus za sekundowe loadingi, ogromna różnica. Fakt najbardziej mi przypomina T5 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi