Shago 3 563 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 40 minut napieprzania się po ryju z Bzdurasem, ależ było wyrównanie Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Będę czuć dzisiaj kciuki, Shago taki hehe niby tu nic nie umiem, a musiałem się nieźle nagłówkować z nim Zajebiste walki, dzięki za sesję! Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Panowie, jakby ktoś był chętny na jakieś fajty to atakować śmiało Widziałem, że w grze jest coś takiego jak identyfikator gracza (ten z gierki), więc zakładam w domyśle że można po nim wyszukiwać i budować listę znajomych między różnymi platformami. Chyba. Nie testowałem ale tak to rozumiem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Co się w treningu odyerdala to mała bania, treningi karania, liczniki klatek, combos chalange, interaktywne repleye jpr PS Kaz dostał cancela 3,1 xDDD Robisz 3,1, d/f i z automatu przechodzi w wind god step/dash, a potem to już co dusza zapragnie. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Jest dobrze. Mi sie podoba system nagrywania walk. Po przegranej wchodzisz w galerie walk i może ja stoczyć, obejrzeć jeszcze raz, ale tym razem gra podpowiada gdzie zrobiłeś błąd, gdzie karać, jak unikać itp. Miodzio. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Jak z rangami? Narazie idzie płynnie , mevsona z forum już dzwignalem i bilans tak ok 25:5 ale dopiero teraz zaczyna się granie. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia scalakowałem, podciągnąłem fenga na brawlera w rankedach i na dzisiaj starczy dobra gra, ale tryb fabularny to straszny cringefest, arcade quest to też infantylna bieda dla dzieci (dobrze, że chociaż podstawy systemu są tłumaczone dla nowych), ogółem single player zrobiony po najniższej linii oporu z kolei replaye i tipsy wraz z rozbudowanym practice mode z 7ki oraz ściąganie duchów innych graczy TOP, będzie grane jeszcze przez wiele lat Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 12 hours ago, tlas said: Paradoksalnie, głównie dieta Ja jebie, myślałem, że to jakiś fotoszop dopóki nie zrobiłem epizodu Steve'a Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Godzinę temu, Wojtas1986 napisał: Jak z rangami? Narazie idzie płynnie , mevsona z forum już dzwignalem i bilans tak ok 25:5 ale dopiero teraz zaczyna się granie. Kiedy gralismy? Ja nie moge przyzwyczaic sie do tego dss. Czesto jeszcze sie gubie. Ale dawac niki i bedziemy grac jak bede Was widzial online. Nie zawsze musi byc rankingowo. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 2 godziny temu, gekon napisał: Co się w treningu odyerdala to mała bania, treningi karania, liczniki klatek, combos chalange, interaktywne repleye jpr Practice mode ładnie odwalili, wreszcie jest wszystko czego gracze na każdym poziomie potrzebują. Więcej w practice siedziałem jak na razie niż grałem tak na prawdę xd Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia To, jakie animacje ma Law i jak ten typ się rusza podczas walki to jest next next gen i PlayStation 8 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Okazuje sie, ze forumek przezyl nawet tekken zaibatsu xd Mordy, jakas stronka z wypisanymi b&b? Nie chce youtube'a. Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Łap: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTsgbCJNSTKajMNlJvQleJOl0eTiEcV-PbeU0obDg1lsSqmz0lTtcD2k6NzfTPt7Db9Ua2dz1o_34Sv/pubhtml# 2 Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Panowie jest tu dużo treści dla jednego gracza? Bez multi. I czy jest taki tryb co był kiedyś (chyba w 5 części) co grasz vs CPU i zdobywasz kolejne rangi i kasę, za którą można kupić itemy do zmiany wyglądu? 1 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Dla singlowca jest dużo do roboty, w porównaniu do T7 to wręcz zatrzęsienie. Fabuła, duszki, arcade quest, epizody z filmikami, customizacja - nie będziesz się nudził. 1 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) Bez przesady Jest trochę więcej niż w T7, ale to nie jest jakaś spora różnica. Mam nadzieję że za jakiś czas kręgle dodadzą Prawdziwym "rajem" dla samotnego gracza w grach Namco był Soul Calibur 3. Być może zawartość dla samotnego gracza będzie większa za jakiś czas. Edytowane 28 stycznia przez Alastor84 2 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Czy w siatkówkę można grać online? Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Skończone story Mięsista fabuła w której było chyba wszystko: walka dobra ze złem , intryga polityczna,trochę space opery, plot twisty i piękne kostiumy I oczywiście nie zabrakło miejsca na dramaturgię i uronienie kilku łez... Spoiler Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Wpadla platyna, troche dziwne. Zadnego trudnego trofeum, malo grindu. Myslalem, ze platyna w tekkenie to bedzie 100h napierdalania. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Też nie miałem większych problemów z platyną. Widocznie twórcy uznali że gra ma być łatwa/przystępna pod każdym względem 4 godziny temu, Plackus napisał: Skończone story Mięsista fabuła w której było chyba wszystko: walka dobra ze złem , intryga polityczna,trochę space opery, plot twisty i piękne kostiumy I oczywiście nie zabrakło miejsca na dramaturgię i uronienie kilku łez... Pokaż ukrytą zawartość Szkoda że na Azucene nie trafiło. Wyjątkowo irytująca/głupawa postać. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 10 godzin temu, Ölschmitz napisał: Wpadla platyna, troche dziwne. Zadnego trudnego trofeum, malo grindu. Myslalem, ze platyna w tekkenie to bedzie 100h napierdalania. No jak dziwne, przecież w T7 też było bardzo łatwo. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 2 hours ago, michu86- said: No jak dziwne, przecież w T7 też było bardzo łatwo. a nie gralem w T7. nie wiem, zawsze mi sie wydawalo, ze w grach tego typu (kilka lat grania teoretycznie) te platyny beda bardziej grinderskie. ale nie narzekam, przynajmniej byla okazja poznac gre i sprawdzic wszystkie tryby. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Jakby ktoś był wieczorem chętny na jakąś partyjkę, to chętny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi