MEVEK 3 615 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 2 godziny temu, Alastor84 napisał: Niech każdy gra jak chce Swoją drogą przypominają mnie się czasy wczesnego PE, gdzie w kąciku bijatyk (w zasadzie T3) był kult "ładnego" grania. Co niektórzy nawiedzeni mieli ból tyłka jak ktoś "brzydko grał". Słynna "kapusta" Nawet jakiś koleś napisał list do HIVa i żalił się że w UK na turnieju grają "tanio" Piękne było to że jakaś młoda dziewczynka wygrała turniej na EP z tymi "kozakami" ze sceny T3 O to też się ten koleś "pluł". Jeśli dobrze pamiętam to dziewczyna miała wtedy 12 lat i grała Niną. Agnieszka Postrzech z KTJG To kto zaklada pokoj dzis wieczor? Chetnie wslizgne sie Cytuj
Bud 11 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Podajcie jakas nazwe pokoju czy cos, gram sobie wesolo Jun/Asuka chetnie poczytam potem ze kapuscilem Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Podrzuci ktos kultowe wideo jak tekkeniarze sie wyjasniali na jakims turnieju czy tam zlocie? Najpierw wrzucali teasery ze swoja kata, a podczas walki szly wiatraki. Kiedys to bylo! @Di? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Jak nie obesra zbrojki to moze I byc stream Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 4 minuty temu, wet_willy napisał: 21:00 szykuj sie! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Kurde, wlasnie wybilem sobie kciuka :((((((((( A tak chcialem wyjasnic weta Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego O !!! Juz sie jedno miejsce zwolnilo w pokojuTo widzimy sie o 21:00 Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 4 godziny temu, wet_willy napisał: Niech kazdy gra jak chce ale niech nie jeczy zwlaszcza jak nie ma pojecia o grze lol. Tekken jest cholernie trudna gra i mina setki jak nie tysiace walk zanim zaczniesz rozumiec jak sie w ta gre gra. Tekken ma ta wade albo zalete zalezy jak na to patrzec ze przez bardzo bardzo bardzo dlugo przegrywasz z postacia i brakiem wiedzy a nie przeciwnikiem i to sie pewnie nigdy nie zmieni. ewidentnie się nie zrozumieliśmy, ale never mind. To o której i gdzie oglądać- będzie link? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Przeciez Yaczes juz obesral zbroje i ma kontuzje xD No nic grac z kim jest wiec zaden problem dla mnie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Di 849 Opublikowano 12 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 lutego (edytowane) . Edytowane 14 maja przez Di 2 2 10 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego O ku.rwa to we wro sie dzialo xD Przed tawerna xD Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Jeśli mi ktoś napisze jak się wchodzi do tych pokoi, to może Ok 21 zajrzę i was zbiję. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 48 minutes ago, Di said: Trailer: Walka, która była streamowana: Ale patrzcie co się dzieje jak tego się szuka w Google: Qrwa az sie wzniecilem xD Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 42 minuty temu, Shankor napisał: Jeśli mi ktoś napisze jak się wchodzi do tych pokoi, to może Ok 21 zajrzę i was zbiję. +1. Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Jak cos to ja juz czekam w sieci pajaka. 3f7a-8MDF-M4gM Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Jak cos to ja juz czekam w sieci pajaka. 3f7a-8MDF-M4gMPuściłem ci zapkę, można cyknąć. Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Widzialem ale nic nie mam w powiadomieniach. Pusc 2 raz. Ok. Juz. Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Muszę jeszcze raz bo w momencie gdy przyjąłeś ja anulowałem Widzialem ale nic nie mam w powiadomieniach. Pusc 2 raz. Ok. Juz.Załóż jakiś pokój Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Gdzie sie szuka ludzi po Tekken ID zeby dodac do znajomych? XD Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Gdzie sie szuka ludzi po Tekken ID zeby dodac do znajomych? XDPowtórki walk online- opcje- dodaj po ID 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi