wet_willy 2 163 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego No tak bo dodanie opcji Add Friend w Community bylo by dla Harady za trudne lepiej dopierdolic swiatelek i wincyj Cringu. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Dodales, wyslales bo nie mam jak wyslac zapro. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Szukam Masorza I nie mozemy sie znalesc xD Wspaniala gra Tekken ID Cudowny online xD Don't ask me for shit Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego ODin to od nas z forum? Ktos do pokoju wlazl. Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego ODin to od nas z forum? Ktos do pokoju wlazl. Jak pokój otwarty to może każdy wejść Cytuj
Bzduras 12 527 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego No właśnie jak robicie te pokoje to zakładajcie hasło czy coś, bo se wchodzą jakieś turki czy inne demony jak do siebie. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Przepraszam. To bylo na szybko. Sam jestem zly na siebie. 1 godzinę temu, piotrekoka napisał: 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Gdzie sie szuka ludzi po Tekken ID zeby dodac do znajomych? XD Powtórki walk online- opcje- dodaj po ID Swietna Xiaoyka Ale Bzduras u mial nas znalezc A co z willym wonka, wysylal te zaproszenia? Moze jutro o tej samej porze, co? I tym razem zaloze z haslem albo ktos inny jak bedzie wczesniej pozdro Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego @MEVEK Z toba to bym muchy w kiblu nie chcial ubic a co dopiero grac Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego @wet_willy potwierdzam, sama kapucha. Na początku jeszcze jakoś mi szło, ale potem wskoczył u niego Lars i się zesrałem Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ale wez juz nie obrazaj ok? XD ggs Wiesz Larsem gralem polowe mojej kariery w T7 ( jakies 4 miesiace ) a Dragunovem gram od Weekendu xD Ogolnie T8 chuj srednia gra olewam jak wyjdzie w SF6 Ed. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 5 godzin temu, Di napisał: Trailer: Walka, która była streamowana: Ale patrzcie co się dzieje jak tego się szuka w Google: Stare dobre czasy , gdzie nawet fajty były honorowe komandosa wtedy z dworca PKP odbierałem xD 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 26 minut temu, wet_willy napisał: @MEVEK Z toba to bym muchy w kiblu nie chcial ubic a co dopiero grac To jest tylko gra. Ale jak nie umiesz uszanowac koleszki z forum to juz twoja sprawa. Ja nie nalegam Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Takie jak powyzej, no chyba nie. Ale replaye gdzies sa. Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego @MEVEK Twój duch mi spuścił łomot, ale za drugim razem pięknie się nawinął na podejście i rolling death cradle wjechał. A dzisiaj nikt nie gra? Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Dawaj, zagramy kilka meczy. Zaraz cię zaproszę.No ale widzę że już wyszedłeś. Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 10:0 Starałem się żeby nie było perfect, ale udało się koledze Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego No z(pipi)ałem w ustawieniach pokoju, bo kolegi nie miało w ogóle być. Następnym razem zagrajmy Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Kilka rund próbowałem podejścia- gram na arcade stiku 8bitdo. A raczej staram się grać. Zakręcenie tym stickiem mi nie wychodzi. Czasem klawisze też nie te, bo dwa razy art się odpalił. Nie mogę się do końca przestawić na tego arkejda. Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego No ja zastanawiam się jak to będzie jak mi przyjdzie hitbox, którego nigdy w rękach nie trzymałem Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ciekawe jak tam podkręcenie wychodzi. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Tez miałem cos pograć ale padnięty jestem do tego dentysta z ranca sie kłania. Za to później będzie katowanko ze hej . Ja musze tutaj każdego z Was wyhaczyć pojedynczo i ostro, po giercować, a potem wyciągnąć wnioski Inaczej każdy przeciętny Lars, czy lisa będzie mnie tłukł. Niestety T7 sobie darowałem, po platynie. Te nowe postacie sa zupełnie kompletną dla mnie niespodzianką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi