Skocz do zawartości

Tekken 8

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nooo, wreszcie widzę tutaj charakter idealnie skrojony dla mnie :) Będzie grane.

Edit: a poniżej wsio co pokazali n/t Edzia póki co:

Edytowane przez Amer
Opublikowano
3 minuty temu, Jeez_PS napisał:

Portfele gotowe na nowe ubranka?

Jak zawsze w przypadku mikrotransakcji odpowiadam "ten portfel ma za mało many" :dog: Niech łosie dają się golić na stroje.

Opublikowano (edytowane)

spacer.png

No mikrotransakcje to był raczej pewnik, muszą doić póki jest zainteresowanie. Inna sprawa, że te ich stroje są tak chujowe, że aż wstyd wołać o to kasę, następna sprawa, że trzeba je kupić osobno na każdą platformę - jeśli kupicie na PC, to nie będziecie tego mieli na PS czy XBOX. Story chapters dla DLC będą dostępne dla każdego, nawet jeśli nie wykupili nowej postaci - to się ceni, ciekawe czy będzie można practice odpalić.

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

A niech sprzedają te stroje, jeżeli będą porządnie zrobione (czytaj: nowe modele postaci, a nie recolor istniejących), to zarobią kaskę na turnieje i rozwój serii, a oglądanie turniejów będzie przyjemniejsze ze względu na różnorodność.

Opublikowano

Teraz ciągle na plugerów trafiam na ruler ranku. Dziś pograłem godzine i 4 mecze wygrane zmarnowane bo goscie są takimi pizdami że przyjęcie przegranej w gierce ich przerasta. Trafił się nawet taki Polak o ksywie Mestos

Na tym streamie dziś coś wspomnieli, że mają karać za takie wychodzenie, oby jak najszybciej.

Opublikowano

Dlaczego w innych krajach rankinkowe starcia maja po 5 remachy a u nas tylko do 2 wygranych ??? Widzialem to na filmiku u Knee. Niesprawiedliwe. 

Opublikowano
16 minut temu, MEVEK napisał:

Dlaczego w innych krajach rankinkowe starcia maja po 5 remachy a u nas tylko do 2 wygranych ??? Widzialem to na filmiku u Knee. Niesprawiedliwe. 

Mozesz sobie tak ustawic podczas grania ze znajomym. Nie da się tak na gierkach rankingowych.

Opublikowano (edytowane)
5 hours ago, yaczes said:

Ja pierdole Lawa, ile to sie trzeba napracowac zeby pasek nim zjechac.

King :banderas:

Heat Smash czy CH f,f,N+2 i ~1/3-1/4 paska znika w mgnieniu oka.

Wczoraj nagrywałem poradnik z najlepszym polskim graczem Kingiem (Bati), szykuje się 2-godzinny materiał.

Edytowane przez Di
  • Plusik 1
  • Dzięki 2
Opublikowano

Zaluje ze kupilem ta gre powaznie a dodanie sklepu miesiac czy tam 2 po premierze to juz wzyszy lvl bycia kutasem. Harada don't ask me for shit. 

W SF przynajmniej od poczatku bylo wiadomo ze beda gowno season passy. 

Opublikowano
5 minut temu, wet_willy napisał:

Zaluje ze kupilem ta gre powaznie a dodanie sklepu miesiac czy tam 2 po premierze to juz wzyszy lvl bycia kutasem. Harada don't ask me for shit. 

W SF przynajmniej od poczatku bylo wiadomo ze beda gowno season passy. 

Tu tez było wiadomo

Opublikowano

Jakos nie pamietam zeby wspominali ze za 2 miesiace bedzie sklep... No nic na pewno bardziej mnie to irytuje przez to ze gra jest srednia i zalana cheaterami od dekady. Smieszne jest to ze w T5DR gdzie mieli pierwszy raz doczynienia z online byly kary za Plugi i RQ xD