Amer 1 371 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia A właśnie, przypomniało mi się - na plus zdecydowanie duża ilość Polaków pojawiających się w grach rankingowych. Często prezentują bardzo fajny poziom (w mojej ocenie) i zawsze zachowują się jak trzeba. Pełna profeska Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Ja jestem zdania, że nie ma się czym przejmować. Ktoś robi taunt lub ki-charge, t-bag, czy jeszcze coś innego? I co w związku z tym? Ja mam się przez to gorzej poczuć, przypomnę, w gierce o biciu się chłopem w masce jaguara z niedźwiedziem lub dużym robotem? Nie ze mną te numery. Ktoś odmawia walki? No ma takie prawo, nie ma za to kary, może srać mu się zachciało po tym jak robił t-bag. Za 15 sekund masz kolejną walkę. Dla mnie nie jest to zbyt duża sprawa. 1 1 1 Cytuj
PotatoTomato 3 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Kurde, bardzo często robię Ki chargera po wygranej. Ale to przez to, że więcej przegrywam . Na jakieś 15 godzin online trafilo mi się dwóch Polaków. Jeden fajnie grau, drugi wciskał guziki. Co do kultury gry to największym prostakiem jestem ja, bo gram przez W*fi, więc się nie wypowiem. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 3.04.2024 o 13:36, wet_willy napisał: Fajnie ze gre ten patch popsul ale o tym sie nie mowi xD Te barany zmieniły zachowanie wall- i floor-break'ów. No trochę parodia 3 tygodnie przed EVO. Ciekawe czy to błąd czy zwyczajnie zrobili dużą zmianę w systemie "bo tak". Cytuj
Di 839 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Prawdopodobnie błąd, bo mieli znerfić takie zachowanie u 2 postaci i zamiast tego zmienili system. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Tak pisali juz ze blad i beda naprawiac jak najszybciej bla bla bla @Shankor ale uwazaj nie mozna o tym mowic bo Wojtas daje clowny. 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Hej a czy nie obiecywali że miało być tak, że każdą postać będzie można wypróbować w trening mode nawet tych których się nie kupi? Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Coś wspominali o trybie story dla wszystkich, ale nie jestem pewny. Wojtas, dawaj na ring a nie clowny dajesz za bomby prawdy. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Patch 1.03.02 will be coming on April 16th, 2024 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Patche z gatunku dobieramy sie do problemow z gra jak pies do jeza xD Za 2 lata to bedzie dobra gra. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Jeśli dobrze rozumiem, to nie naprawili tych wall- i floor-break'ów. Chociaż tornado dali jak było... Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia W środę w Warszawie pierwszy turniej TWT Dojo w Polsce: https://www.start.gg/cyberfight-ii Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia (edytowane) W dniu 4.04.2024 o 14:59, Shankor napisał: Ja jestem zdania, że nie ma się czym przejmować. Ktoś robi taunt lub ki-charge, t-bag, czy jeszcze coś innego? I co w związku z tym? Ja mam się przez to gorzej poczuć, przypomnę, w gierce o biciu się chłopem w masce jaguara z niedźwiedziem lub dużym robotem? Nie ze mną te numery. Ktoś odmawia walki? No ma takie prawo, nie ma za to kary, może srać mu się zachciało po tym jak robił t-bag. Za 15 sekund masz kolejną walkę. Dla mnie nie jest to zbyt duża sprawa. Trochę wyciągam trupa z szafy ale co mi tam Z całym szacunkiem kolego ale pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Rozegrałem już ponad 4 tysiące walk online (tak pokazuje licznik) i wnioski z czasu spędzonego z TK8-online są takie: syf i tanizna. Chamskie zachowania ludzi to jak mniemam w światku tekkenowym norma? OK, odnotowałem. Podobnie jak notoryczne uciekanie z walk. Cóż, widocznie takie standardy. W sumie miałem chęć i zapał by jakoś spróbować się w tej gierce odnaleźć, ale po tych 300h uznałem, że nie warto równać do dołu. Zwalony ranking (punkty przyznawane/zabierane na zasadzie "z dupy"). Balansu w tej grze nie ma praktycznie wcale. Sidestep nie działa wybiórczo. Początkowo sądziłem, że tylko ja mam z nim problem ale nie, ludzie praktycznie nie używają SS'a bo jest on zwalony, a przez to szalenie ryzykowany. Więc z gierki 3D (w teorii) robi nam się 2D, więc gdzie leci się na pałę atakami z przewagami na bloku lub ciosami crushującymi akcje przeciwnika. Defensywy również brak. To bitka w której dobrze jest raz wybić\przewrócić przeciwnika, donieść go do ściany, a później nie pozwolić mu wstać. To wszystko. Generalnie nie mój cyrk i nie moje małpy. Moje natomiast spore rozczarowanie. "Sceną" (tak to nazwijmy) oraz samą grą (a ściślej mówiąc jej systemem, cała reszta autentycznie mi się podoba). Edytowane 26 kwietnia przez Amer 1 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Ja pisałem o przejmowaniu się tym "cyrkiem". Sprawa indywidualna. Co do zarzutów to generalnie ze wszystkimi się zgadzam, z tym że nie odczułem tego w takiej skali jak Ty, bo mam 45h na liczniku, kolesia co się rozłączył w trakcie meczu miałem 1 raz. Balans i ewentualne dopracowanie systemu (ten słaby SS w szczególności) to niestety pieśń przyszłości, może za rok będzie to przypominać coś kompetytewnego. Nie zmienia to faktu, że lubię sobie czasem pograć. 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Biorąc pod uwagę jak zepsute były inne części to T8 i tak wypada niezle na start. Ja wbiłem raijina kilkoma postaciami i robie przerwe. Evo w ten weekend a później nowy patch więc wróce sprawdzić. W tej chwili jak gram Bryanem na takiego Dragunova to mam flashbacki z T7 jak Fakha dodali. Dobitnie czuć, że przegrywasz z postacią a nie graczem. Albo po prostu jestem za słaby jeszcze żeby Bryanem lepiej grać. Co do "community". Jest dokładnie tak jak w każdej popularnej grze online niezależnie od gatunku. Syf i chamstwo jak napisaleś @Amer 1 Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia (edytowane) W sumie to... dzięki Za normalny odzew, serio. Pisząc post wyżej spodziewałem się raczej odp. na zasadzie: "eee, chuja się znasz, pograj więcej, tak do 8k godzin to załapiesz może, ew. skill issue", a tu panowie @Shankor & @UberAdi logicznie, składnie i w punkt. I widzicie, forumek (w jakiejś części) to teoretycznie także dzicz, bluzgi, przepychanki i wolna amerykanka, a ja (mimo że absolutnie nie trawię tego typu zachowań) siedzę tu od lat bo jednak można też liczyć na sensowną dyskusję i argumenty. A ten sidestep, nom - było (także tu) kilka głosów że działają jak należy, nie pamiętam już dokładnie kto krzyczał o tym najgłośniej. No i tak... Oglądam masę walk z TK na top poziomie, masę dosłownie, a SSy pojawiają się od święta. Za to jest od cholery durnego parcia do przodu i gnojenia pod ścianą. Edytowane 26 kwietnia przez Amer 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Jak trolujemy, to trolujemy. W ważnych sprawach (gierki) jesteśmy poważni i do rzeczy Jeśli ktoś twierdzi, że gra jest w idealnym miejscu to żyje w innej rzeczywistości, albo gra Fengiem lub Dragiem. Podejrzewam, że Bamco będzie doiło ósemeczkę dłużej niż część siódmą, a co za tym idzie - prędzej czy później wezmą się za balans i rzeczy ważne (bo póki co zajęli się śmiechu wartym Tekken Passem, który obejmuje śmieci które były darmowe w T7 oraz starymi kostiumami nie pasującymi do obecnych modeli postaci za hajs). Ja osobiście też jestem w stanie zrozumieć inną perspektywę - poświęciłeś grze niemal 300h, moje wymądrzanie się po 48h byłoby t r o c h ę nie na miejscu. Nie zmienia to faktu, że jestem entuzjastą i na tekkenie zęby zjadłem, a co za tym idzie, mam swoją opinię. Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Od jutra do poniedziałku Evo Japan. Rozpiskę streama znajdziecie tutaj: W sobotę i niedzielę pobudka o 3:00 ;). Finały w poniedziałek od 8 do 11. Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) @Di, jakby Ci się chciało to wrzuć proszę rozpiskę godzin dla streamów na następne dni. W sumie bardzo chętnie bym obejrzał całość. Będę zobowiązany. Odzyskałem dziś dwie rangi, które kilka dni temu gra perfidnie mi ukradła (krojąc 3 razy po 1200pkt...), więc ciśnienie trochę zeszło. Muszę zrobić przerwę od rankedów i z miłą chęcią pooglądam jak to spece od TK SS'ują na zawołanie Edytowane 26 kwietnia przez Amer Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Tam jest na wszystkie dni, tylko na osobnych grafikach. Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Gość dosłownie spamuje jeden przycisk Eddiem na żywo, doszedł póki co do vanquishera: https://www.twitch.tv/jimmashima Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Szkoda czasu na takie oglądanie bezsensownego maszowania. Na januszy wchodzi jak w masło ale w końcu trafi na ścianę i to będzie koniec jego kariery. Miałem chyba z miesiąc przerwy od grania. Będę musiał sie ostro wziac teraz Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) Di warto było to mleczko dać Edytowane 29 kwietnia przez Mastachi 1 2 1 Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Próbujemy wincyj! https://www.instagram.com/reel/C6VyNm2oxvQ/?igsh=MXVsYnFsYjZsOGRqZA%3D%3D 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi