Shankor 1 614 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Nie wierzyłem, a tu proszę white power Polska wraca do Tekkena. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Troche za ladna, na pewno bedzie interwencja ze strony sony. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Może jest lesbijką? Przecież pani premier w naszym kraju nie może być normalna No to ciekawe, czy ten leak odnośnie S1 (Eddy, Lidia, Fakhujamamwtobie i Marduk) się jednak sprawdzi... Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia zamiast tej karykatury fakjumama daliby odpicowanego pod względem movesetu bruce'a irvina (jak eddy) w top 6 evo japan byli: lili, dragunov, alisa, nina, law x2 top3 wyglądało następująco: 1. lili 2. dragunov 3. alisa także postacie z lepszym sidestepem i ewazją oraz typek "plus frames on block" czekamy na balance patcha Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 2 godziny temu, golab napisał: top3 wyglądało następująco: 1. lili 2. dragunov 3. alisa także postacie z lepszym sidestepem i ewazją oraz typek "plus frames on block" czekamy na balance patcha Top 3 mnie nie dziwi. Nina w czołówce już bardziej. Jak patch wyjdzie to zobaczymy. Bo znając życie coś uda im się "przy okazji" zjebać. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja W dniu 29.04.2024 o 11:34, Di napisał: Próbujemy wincyj! No i się doczekałem. Dziękuję. Tryb foto w bijatyce, było to już gdzieś? Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Wracam z kolejnym poradnikiem - tym razem Nina: A w międzyczasie nagrałem krótki film o jailowaniu, a także wywiad z polskim komentatorem Tekkena, który od lat siedzi w UK. 3 2 Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja W weekend w Pakistanie odbył się turniej, w którym udział wzięli topowi gracze z kraju oraz kilku zaproszonych gości: Knee, LowHigh, Joka, K-Wiss oraz Yuyu. Polecam obejrzeć niedzielne walki z top 8 - co tam się odwalało . Już pierwsza walka dostarcza mega emocje, koniecznie obejrzyjcie ją do końca. Zaczynają się bić w 1h 56m. 2 Cytuj
Di 839 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Od dziś do niedzieli Combo Breaker - dziś i jutro start o 17, w niedzielę o 18. Łącznie ponad 30h Tekkena 8. https://www.twitch.tv/tekken A gdyby ktoś chciał polskiego restreama, to zapraszam do siebie :). https://www.twitch.tv/jakubdi 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Szkoda ze ta gra to troche gowno xD Ale Lidka fajna 3 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja W IMIĘ WSZYSTKICH POLAKÓW XD coś pięknego Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Już było w T7, ale tak, śmiesznie brzmi. 1 Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja (edytowane) Ten Super atak z LUDZIE POKÓJ UCZCIWOŚĆ w tle i orzeł to coś pieknego . Ciekawe czy to nazwa jej partii, LPU, to pewnie z Puław dziewczyna. W ogóle to chyba żadna postać w Tekkenach nigdy nie flexowała tak swojej narodowości. Edytowane 27 maja przez Fafensky Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 17 minut temu, Fafensky napisał(a): W ogóle to chyba żadna postać w Tekkenach nigdy nie flexowała tak swojej narodowości. i jeszcze patriotyczne kimono chyba przypadkiem wyszła im bekowa i jednocześnie zajebista postać Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Bo Tekken jest na poważnie i nie bekowy Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja miałem na myśli bekowość, którą docenią polacy Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Lidka może spokojnie zastąpić Piątka na oficjalnym plakacie. 1 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Nawet Papieza Malysza moze zastapic jak dla mnie!!! Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 3 godziny temu, Fafensky napisał(a): LUDZIE POKÓJ UCZCIWOŚĆ Mam lekki dysonans, ze taka fajna postac oparli w jakims stopniu na pisie i szydlo 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja No nie ma wstydu, dobrze że akcentu nie zjebali. to mogło wyjść tragicznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi