golab 1 672 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca to może w zimie bruce irvin zamiast tej karykatury fakjumama? pewnie marduk będzie Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia Gra ktoś Lidką Sobieską? Wypada całkiem znośnie, ale już robi się jej pełno na online. Trochę jednak przekombinowali z balansem - niektóre combosy ma overpowered gdzie inne są zbyt słabe o minimalnym damage'u. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia Jak dla mnie to cos jest nie tak z dzwiekiem po twojej stronie, brzmisz jak z szuflady (dla porownania) filmik wczesniejszy jest spoko, Tenshi z kolei brzmi bardzo dobrze. Cytuj
Di 847 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia (edytowane) Ciekawe, bo teraz używam lepszego mikrofonu. Może kwestia odległości od urządzenia albo normalizacji dźwięku. Edytowane 16 sierpnia przez Di Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia (edytowane) Czy tylko ja uważam, że Victor to skurwiała postać? Za każdym razem jak trafiam na niego w walkach online nie wiem jak wygrać. Typy ciągle spamują ten nieblokowany (tak mi się przynajmniej wydaje, że jest nieblokowany) lecący z góry, który zabiera 20-25% życia i jego wykonanie trwa ułamek sekundy. Brawo za świetny balans. Chyba, że o czymś nie wiem i jest jakiś skuteczny sposób na takie zagrywki? Edytowane 22 sierpnia przez Emet 1 Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 11 godzin temu, Emet napisał(a): Czy tylko ja uważam, że Victor to skurwiała postać? Za każdym razem jak trafiam na niego w walkach online nie wiem jak wygrać. Typy ciągle spamują ten nieblokowany (tak mi się przynajmniej wydaje, że jest nieblokowany) lecący z góry, który zabiera 20-25% życia i jego wykonanie trwa ułamek sekundy. Brawo za świetny balans. Chyba, że o czymś nie wiem i jest jakiś skuteczny sposób na takie zagrywki? Ten cios jest blokowalny i jest na wybite (-15) chyba ze jest w heat to wtedy jest bezpieczny 2 1 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Faktycznie, chociaż nawet na bloku zabiera 11hp (normalnie 37). Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Gram sobie od niedzieli w T8 i stwierdzam, że to idealna bijatyka dla takiego casuala w gatunku jak ja. Na start dużo postaci, gra wygląda zajebiście, "story mode" odjechane i satysfakcja z gry od samego początku nawet bez skilla. Wiadomo, że system jest mocno rozbudowany i można się w niego zagłębić mocniej, więc po przejściu wszystkich epizodów postaci wybiorę swoją ulubioną i na niej poszlifuję skilla. Nie sądziłem, że aż tak mi się ta gra wkręci, ostatnio tak dobrze przy bijatyce bawiłem się w Injustice 2 2 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Nie mam obecnie jak sprawdzić więc mam pytanko... Da się ustawić oddzieną konfigurację przycisków dla drugiego gracza? W poprzednich częściach zawsze się dało, ale tutaj zauważyłem, że drugi gracz ma po prostu te same ustawienia jakie ustawiłem sobie na "pierwszym" padzie / graczu. Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Da się, musisz włączyć menu z drugiego pada i tam sobie pogmerać. Na 200% jest to możliwe, bo lubej ustawiałem te wszystkie autocombosy i rage arty do każulowego pykania we dwoje, a sam gram na swoim konfigu. 1 Cytuj
Di 847 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września W ten weekend będzie się dużo działo na scenie Tekkena 8, w tymu nas. Informacje zebrałem w krótkim materiale. 2 Cytuj
Di 847 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ten zwiastun = . Nie wiem czy nie przegięli. 1 1 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Jest już update. Można zmieniać postać w tle w menu głównym. Jest oczywiście Heniek i dodatkowo nowa arena (tym razem też płatna). Fajnie z kolei, że dodali za free nowy tryb fabularny z nowymi postaćmi, gdzie się nimi gra (w tym Lidią). 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Nowa arena za 20 zł, pomimo tego że mam season pass? No chyba ich pogrzało, rozumiem że online nie będzie mnie parować z ludźmi którzy to kupią lub jak kupię to i tak nie zagram bo przeciwnik nie będzie miał? No absurd. 2 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października tekken to dla bamco dojna krowa i jest chyba jeden powód który tłumaczy ich zachłanność - BO MOGĄ. ten bardziej oficjalny to pewnie rosnące koszty produkcji. no i teoretycznie wszystkie DLC są opcjonalne i "nie chcesz to nie kupuj", co w praktyce oznacza, że akurat w przypadku tej gry zostajesz z niekompletnym produktem. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października problem jest w tym, że kupujesz edycję deluxe albo ultimate z season passem, a bamco wygodnie zapomniało wspomnieć, że areny nie wchodzą w skład season passa, przy czym eddy nie ma swojej areny, a przy lidii stage był darmowy - podaliby te informacje wprzódy, to nie byłoby problemu do tego jeszcze dochodzą skasowane przeprosiny Harady z przerzucaniem winy na krawaciarzy w bamco i robi się cyrk najwidoczniej tekken musi robić hajs za te wszystkie gówienka na licencjach i bez, jakie bamco reklamuje podczas przerw w transmisjach turniejowych Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Japońskie żydki nie udostępnią areny Heńka za darmo, ale ŁASKAWIE dadzą kolejną w ramach SP oraz dadzą 500 monet. 1 Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Mam problem Nie mogę z kumplem grać online. Ciągle nas rozłącza. Jest komunikat "przygotowanie do walki" i po chwili "reset". Oczywiście kolejne "dołączenie do walki" nie pomaga. Może to problem routera? Mam NAT3. Walki rankingowe normalnie działają. Cytuj
Sylvan Wielki 4 638 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) Henryk kupiony. Trochę go przerobiłem w trybie edycji, następnie trening -> walki. Gra się nim bardzo dobrze. Szkoda tylko, że w pakiecie nie otrzymujemy jego planszy. Jest świetna. A tak, kombo postać + arena = 1/4 ceny T8. Edytowane 27 października przez Sylvan Wielki 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi