Emtebe 2 578 Opublikowano 5 listopada 2024 Opublikowano 5 listopada 2024 Czy od premiery gry doszły jakieś aktualizację, aby był co robić w singlu? Warto w ogóle inwestować w T8 dla singla lub ewentualnie kanapowego grania? Online mnie nie interesuje. Dzięki za jakiekolwiek info. Pamiętam jak za czasów T3 świetnie się bawiłem robiąc fabułę każdym zawodnikiem. Do tego był tryb Tekken Force (?) i gra w piłę plażową Są takie zabawy w T8? Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano 5 listopada 2024 Opublikowano 5 listopada 2024 Nie wiem czy Tekken Ball było od premiery (jeśli nie to.. to doszło).. ale w ostatniej aktualizacji dodali dodatkowe story (oczywiście krotsze niż głowne) z nowymi postaćmi (Eddy, Lidia i Heniek), w ktore można na szczęście grać bez kupowania tych postaci, więc tym samym je wypróbować. 2 Cytuj
Di 850 Opublikowano 7 listopada 2024 Opublikowano 7 listopada 2024 Wracam z kolejnym poradnikiem - tym razem Steve, więc oczywiście MISTRZ POLSKI, FRIZEN ;). 2 1 Cytuj
Amer 1 399 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 (edytowane) Kolejny zmarnowany slot IMO. Edytowane 13 grudnia 2024 przez Amer 2 Cytuj
Shankor 1 661 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Ale gówno. Ludzik którego nie znam (znowu z serii FF), kolejny z mieczem, nawalone efektów wizualnych tak że nic nie widać, arena brzydka (te stwory w tle bardzo pasują do tekkena), jeśli przy każdej detonacji ściany/podłogi będzie animacja z demonami to się wkurwię. Mega rozczarowanie dla mnie. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 444 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Będzie kolejna postać ze zjebanym zasięgiem ciosów jak Negan, hip hop hurra. Cytuj
oFi 2 523 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Ja tam tłukłem wszystkich Viktorem, jego zasięg miecza jest mocno op Cytuj
Homelander 2 380 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Właśnie kupiłem, pierwszy Tekken od czasów piątki DR na PSP 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 745 Opublikowano poniedziałek o 10:48 Opublikowano poniedziałek o 10:48 (edytowane) Bez większych problemów wpadła ranga Garyu. Co prawda po drodze trafiłem na kilku naprawdę GODnych przeciwników, ale sądzę, że jeszcze spokojnie jestem w stanie kilka rang zdobyć - ostatnio walczyłem z dwoma zawodnikami z fioletowej i zwyciężyłem, choć łatwo nie było. W tak zwanym międzyczasie, awansuje Stevensona - przeciwnik raczej był niezadowolony, że stracił siedemnaście zwycięstw z rzędu. Edytowane poniedziałek o 18:24 przez Sylvan Wielki 3 1 Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano czwartek o 17:59 Opublikowano czwartek o 17:59 (edytowane) W dniu 13.12.2024 o 12:17, Jukka Sarasti napisał(a): Będzie kolejna postać ze zjebanym zasięgiem ciosów jak Negan, hip hop hurra. Nie miałem okazji grać przeciko Neganowi ale Clive to kurwa niemyta jest. Kapuściarska postać z mega zasięgiem i damagem. Pomysł żeby dawać taką postać do Tekkena zamiast Soul Calibura totalnie nietrafiony. Edytowane czwartek o 18:04 przez Emet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi