wet_willy 2 163 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 A co ci to za roznice robi jak nie grasz w Tekkena Lidia Imho na bank bedzie w podstawowym skladzie. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Może bym zaczął wtedy a nawet jeśli nie to Lidia super postać do oglądania. Cytuj
Observer 10 396 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Na razie z Polek mamy Ewę Kowalską: 2 Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 W dniu 29.03.2023 o 20:06, Shen napisał: Wreszcie ciekawa postac, czekam jeszcze na Asuke Leci preorder 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Czekam na Gona, Pandę, Kumę, Alexa i Rogera w podstawowym składzie (obowiązkowo jako osobne sloty), bo świetnie pasują do tej części. nadal nie jestem fanem, wygląda to jak gówno, a design to tragedia i najgorszy ze wszystkich tekkenów. Ale czym dalej w las tym chyba lepiej, albo przywykłem. Pewnie to kupię, ale nie preordera jak zawsze tylko poczekam z rok i wezmę jakąś promkę na Steama z sezon pakiem 2 za 30 zł. 2 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Boze idz juz sobie gdzies indziej pierdolic glupoty xD "Wyglada jak gowno" ok xD Wszyscy ktorzy grali mowia ze gra sie bardzo dobrze i ze gra jest sliczna. Tak jest za duzo swiatelek. Przyjdzie pan spec od bijatyk Gekon i powie ze wyglada jak gowno poraz 50 ja mu wierze xD 2 Cytuj
oFi 2 465 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 35 minut temu, gekon napisał: Czekam na Gona, Pandę, Kumę, Alexa i Rogera w podstawowym składzie (obowiązkowo jako osobne sloty), bo świetnie pasują do tej części. nadal nie jestem fanem, wygląda to jak gówno, a design to tragedia i najgorszy ze wszystkich tekkenów. Ale czym dalej w las tym chyba lepiej, albo przywykłem. Pewnie to kupię, ale nie preordera jak zawsze tylko poczekam z rok i wezmę jakąś promkę na Steama z sezon pakiem 2 za 30 zł. Hmmm, mi sie zawszę wydawalo ze w bitkach ważniejszy jest feeling uderzeń ciosow, a później graficzka. A to tekken raczej z każdą częścią dostarczal. Cytuj
Observer 10 396 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Jak dla mnie z każdym materiałem wygląda coraz lepiej, ta plansza na Times Square jest cymesik. Design postaci ciągle mi się nie podoba, fakt pasuje do Leroya, ale nie każdy powinien być tak przesadzony - bardziej wyglądają jakby przyszli na jakiś pokaz balenciagi a nie do walki. Ale ja może jestem stary i jestem wychowany w prostszych czasach kiedy wzorem ikonicznego character designu to był facet w białym kimonie i drugi w czerwonym, albo niebieski ninja i żółty ninja. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Jest trend na re-designy. Nawet capcom po ponad 30 latach ruszył w końcu design Ryu w SF6 i z Cammy zrobił sooke, która w końcu nie jest komandosem w stroju kąpielowym. A co do tekkena to z każdym trailerem wygląda coraz lepiej. Jedynie twarze damskich postaci strasznie porcelanowe, ale taki już urok japońszczyzny. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Prawda jest taka ze Gameplay Krol I jak sie bedzie dobrze gralo to cale marudzenie bedzie mozna o dupe rozbic. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 tu jak się wchodzi do tematu to czuc po niektórych postach, że te posty to takie boomery piszą, że ja pierdole wejdzie taki do tematu i po raz dziesiąty napisze, że cyrk i festyn, gdzie jest kurwa mój tekkenik trójka na szaraka, gdzie jest mój 1998 rok ludzie troszkę bardziej ogarnięci od przeciętnego użytkownika forum psxextreme chwala, a tu ciągle placz tych samych osob, że kicz i o jezu chryste, co oni zrobili z moją gierka 2 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2023 to samo w temacie street fightera. brakuje tylko wrednego. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 2 godziny temu, Observer napisał: Jak dla mnie z każdym materiałem wygląda coraz lepiej, ta plansza na Times Square jest cymesik. Design postaci ciągle mi się nie podoba, fakt pasuje do Leroya, ale nie każdy powinien być tak przesadzony - bardziej wyglądają jakby przyszli na jakiś pokaz balenciagi a nie do walki. Ale ja może jestem stary i jestem wychowany w prostszych czasach kiedy wzorem ikonicznego character designu to był facet w białym kimonie i drugi w czerwonym, albo niebieski ninja i żółty ninja. Ling zajebisty strój ma, Asuka to już jakiś cyrk z tym beretem, mam nadzieje, ze bedzie alternatywny I wszystkie postacie bardziej "dojebane", szczegolnie Law i laski jakies wieksze sie wydaja Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 niech mi wrzucą trailer armor kinga i jestem instant zajarany. jedna z najpopularniejszych postaci z DLC więc szansa jest duża Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Przepraszam, dawno nie grałem w Tekkena i może bym wrócił przy okazji 8. Czy Lei żyje ? Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Był jako DLC w 7 części. 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Przeczytalem: byl jako siodme dlc w poprzedniej czesci. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Był w Season Pass 2 lub jako DLC 5 w Tekkenie 7 z 2017 roku, który ukazał się na konsole Playstation 4 oraz XBox One (jeden) i PC. Cytuj
darkos 4 301 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 A nauczył się zakuwać w kajdanki ? Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 W dniu 4.04.2023 o 18:25, Kazub napisał: niech mi wrzucą trailer armor kinga i jestem instant zajarany. jedna z najpopularniejszych postaci z DLC więc szansa jest duża Harada coś tam pisał, że w T8 ma nie być postaci klonów. Po czym dali i Jun i Asukę, to już sam nie wiem Cytuj
Mike 97 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 W dniu 2.04.2023 o 17:30, Observer napisał: Design postaci ciągle mi się nie podoba, fakt pasuje do Leroya, ale nie każdy powinien być tak przesadzony - bardziej wyglądają jakby przyszli na jakiś pokaz balenciagi a nie do walki. Ale ja może jestem stary i jestem wychowany w prostszych czasach kiedy wzorem ikonicznego character designu to był facet w białym kimonie i drugi w czerwonym, albo niebieski ninja i żółty ninja. To też już było jak na paradzie, bo prawdziwi ninja nosili się na czarno / ciemnobrązowo W dniu 30.03.2023 o 15:55, Alastor84 napisał: Niestety, szału nie ma. Albo UE jest "średnim" silnikiem do bijatyk, albo ekipa z Namco nie ogarnia w pełni UE. W sumie może być jedno i drugie Tak dla porównania jak to kiedyś wyglądało. A tak wyglądało na System12: Harada w wywiadzie mówił, że dodali opóźnienie bo walki ładowały się w pół sekundy i gracze nie widzieli przeciwnika. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 (edytowane) Też jestem psychofanem Tekkena 3, ale w Tekkena 7 grało mi się bardzo fajnie i trochę niesprawiedliwe jest mieszanie nowych odsłon z błotem przez pryzmat sentymentu do tych starych. Jeśli chodzi o koncert życzeń, podobnie jak ktoś wspominał również liczę na Lidię w podstawce. A loadingi powinny być bezwględnie krótkie, bo to absolutnie zabija chęć do gry. Pal sześć rozbłyski i dyskusje nad designem, ale jeśli to nie będzie ogarnięte to ja nie wiem po co tworzą grę na nowe sprzęty. Edytowane 20 kwietnia 2023 przez roivas 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Ciekawe czy ulubione connection error occured też zaimplementują. Wczoraj ściągnąłem sobie T7 znowu i już wiem czemu wyjebałem je z dysku. Wkurwiający błąd i mimo dobrego neta potrafi wyjebac. Na ps3 było to samo. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Oglądam walkę na pierwszej arenie i zastanawiam się co to tak zajebiscie wygląda i w końcu zauważam, że błyski itp są ograniczone do minimum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi