Opublikowano 13 listopada 20231 r To chyba córka Heńka. Chyba trochę ciosów od Lidi pożyczyła? Już wiemy dlaczego Polki nie ma w rosterze.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Wygląda jakby miała kilka ciosów Asuki, może jest z Kazama Dojo? Myślałem o tych gumkach, ale te chińskie są gorsze. Kupiłem w tym roku do GBA i były bardziej twarde. Zresztą drugi pad mi się przydał jak ktoś do mnie przychodził.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Kazuyę sklonowali, to Heńka też mogli. Tylko że im dziewczyna wyszła.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Godzinę temu, Mari4n napisał: Wygląda jakby miała kilka ciosów Asuki, może jest z Kazama Dojo? Na początku zwraca się do Jina 'senpai' więc pewnie z tej samej szkoły co on (zgaduje że to jakaś córka mistrza Jina). Ze wszystkich debiutantów najlepiej się prezentuje i w przeciwieństwie do wynalazków taki Mishima style bardziej skupiony na kopach pasuje do Tekkena.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Bardzo fajna postać. I ten stage Jina z T3<3 PS Ale Heichaczego i tak obstawiam, że będzie. Harada mówił, że nie żyje, ale Devil Orge Heichaczi Super Ultra to co innego
Opublikowano 13 listopada 20231 r kazumi też była martwa od x lat w czasie t7 i w niczym to nie przeszkadzało co do reiny - postać jak postać, po chavalierze wszystko będzie formą zwyżkową Edytowane 13 listopada 20231 r przez golab
Opublikowano 13 listopada 20231 r W nocy był Evo T8 showcase ze wszystkimi mistrzami Evo, warto sobie na walki poprzewijać
Opublikowano 13 listopada 20231 r edit, a juz było wyżej. Walki spoko, ale od 3 godziny Harada mówi o samym T8. Zapowiada się sporo contentu dla jednego gracza. Ten tryb AI i walki z duchami pro graczy zapowiada się mega fajnie. No może mi sie nie podobać kierunek artystyczny, ale trzeba przyznać, że Harada dba o jakość, zwłaszcza na tle MK1
Opublikowano 13 listopada 20231 r Nowa babka jak jakieś kolejne nieślubne dziecko Kazamów i Mishimów. Zalatuje Asuką v2 z domieszką Lidki. Coś czuję, że przypadnie mi do gustu.
Opublikowano 13 listopada 20231 r 11 godzin temu, rodi84 napisał: Chyba trochę ciosów od Lidi pożyczyła? Już wiemy dlaczego Polki nie ma w rosterze. Byłoby szkoda, jakby jej w ogóle nie było.
Opublikowano 14 listopada 20231 r ta walka Knee z Arslanem z showcase'a powyżej ciapate to jednak stan umysłu, gość, którego przyłapano z crackiem t8 na pulpicie w trakcie streamingu wybiera postać, która wypuszczono chwilę wcześniej i szczerzy się jakby kolejne evo wygrywał
Opublikowano 14 listopada 20231 r Nie powiem, jara mnie ta gierka i czym dłużej na nią patrzę, tym bardziej jestem przekonany. Jak wcześniej hejtowałem chyba wszystko, tak teraz po zagraniu w betę mam ollie 180 w czapie. T3 > T8> T5> T7 Tak będzie
Opublikowano 19 listopada 20231 r W dniu 13.11.2023 o 06:42, Square napisał: Wreszcie jakaś konkretna nowa postać.
Opublikowano 23 listopada 20231 r Muzykę do intra i przewodni kawałek gry zrobi jakiś japoński, podobno bardzo znany zespół, THE LAST ROCKSTARS IMO fajny pomysł, w T5 też było podoba piosenka. Poza tym wszystko będzie lepsze niż zyebany dabstep z T7 Nie ma jeszcze szczegółów poza krzaczki https://prtimes.jp/main/html/rd/p/000001048.000051316.html i gównowersją z koncertu
Opublikowano 23 listopada 20231 r 2 godziny temu, Shankor napisał: Czy już ustalono jakiej płci jest Leo? Chłop przebrany za babe