Alastor84 324 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Godzinę temu, Bzduras napisał: Mejm jak zawsze nadaje z epoki kamienia łupanego, gdy VF nie dość, że żyło to jeszcze coś znaczyło. Może po tych udanych rezurekcjach i Sega coś zakombinuje. Moim marzeniem (małym) jest aby jakaś postać/kilka postaci z VF pojawiło się w Tekkenie 1 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ja to samo od cdkeys będę czekał na kluczyk nie wiadomo kiedy w Media Expert dodatkowo zamówiłem sobie ten zestaw z czapką, yebac biedę będę miał na ps5 i na PC xD 1 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Obecnie mam tylko wersję na PS5, ale i na PC przyjdzie czas, gdy złoży się nowego kompa, a playstation plus będzie kosztować 999zł Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia jest i preload ale chuj z tym bo czekam na kluczyk Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Na Xboxie na Nowej Zelandii to pewnie jutro od południa będzie można grać. Tak? Cytuj
Bzduras 12 523 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Wygląda na to, że premiera jest globalna względem północy CET, więc 1 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Czuję że pudełko dojdzie po niedzieli, to weekend bez grania. Trudno, przeżyję jakoś Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia (edytowane) Ten jego śmiech to trochę "żenuncja". Edytowane 24 stycznia przez Shankor Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 24 minuty temu, Shankor napisał: trochę "żenuncja" Jak jest żenuncja to znak że idealnie wpisuje się w tekkena Tam wszystko jest na cringu i nikt o nic nie pyta Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Dokladnie - tekken 4 byl malo cringowy i jak to wyszlo? Prawie seria zdechla. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Tekken 4 z innych powodów prawie pogrzebał serię Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Te powody o ktorych mowisz, nie wplywaly na sprzedaz - hardkorzy to maly odsetek klientow. Swoja droga, ostatnio sobie wspominalem t4 i w sumie byl bardzo odwazny i zbyt surowo oceniany w tamtych czasach. 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Bardzo miło wspominam Lotnisko i honmaru mega klimat No i ilość błysków podczas walki fajnie stonowane. Dla mnie o wiele czyściej to wygląda niż w t8. Zresztą wiele osób narzeka w temacie że mogłoby być trochę mniej "wybuchów" Dla przypomnienia: 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Tekken 4 z innych powodów prawie pogrzebał serię Różnice wysokości na arenach, just frame Jina, dziwna fizyka podczas robienia juggli, infinite combo dla Steve'a. Coś na pewno pominąłem. 1 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia czwórka jaka była, taka była, ale klimat miała nie do podjebania 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Dzieki T4 powstal T5 wiec oplacalo sie. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 5 godzin temu, yaczes napisał: Dokladnie - tekken 4 byl malo cringowy i jak to wyszlo? Prawie seria zdechla. Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia (edytowane) 5 minut temu, Shankor napisał: Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. przeciez t5 to festyniarski klimat typowy dla tekkena, gdzie jedynie czwórka się wyróżnia i próbuje być bardziej stonowana Edytowane 24 stycznia przez tlas 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Mi bardziej przeszkadza w nowych ten DnB soundtrack i tryliard kostiumów jak z kabaretu, no ale znak czasów. Ważne, że gameplay na miejscu. 3 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Czy w reckach gdzieś pojawiały się teksty o słabym kodzie sieciowym? Nie ukrywam ale zawsze po ograniu story człowiek chciał się zmierzyć i od razu lag dawał się we znaki przy wciskaniu przycisków i odstraszało to od dalszego grania Cytuj
tlas 440 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia (edytowane) W recenzjach na próżno tego szukać bo są pisane przez debili. z tego co mówi max dood na yt, kod sieciowy jest taki, że na wifi nie ma co odpalać, a na kablu szału nie ma. typowy tekken. Edytowane 24 stycznia przez tlas 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 22 godziny temu, Redmitsu napisał: Ja to samo od cdkeys będę czekał na kluczyk nie wiadomo kiedy w Media Expert dodatkowo zamówiłem sobie ten zestaw z czapką, yebac biedę będę miał na ps5 i na PC xD cdkeys wysyła kody zawsze w dzień premiery. Od lat tam kupuję i zawsze kody na preordery pojawiają sie na skrzynce i profilu na premierę. Zero problemów. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 1 godzinę temu, Shankor napisał: Śmiem twierdzić, że T5 był najmniej cringowy. Stonowane kolory, normalne stroje, z pokemonów tylko Kuma/Panda (ew. Lili w DR), poważna atmosfera, areny bez udziwnień (oprócz pingwinów). T4 chorowało na coś innego - zesrany system, w tym aren (niedopracowane ściany i różnica wysokości), kiepski balans. Pomijając to, troszkę się wkurzam i czekam na mój kluczyk, na steamie gra droższa o 100 zł, ale spokój umysłu warta każdej ceny. A kangur ? T5 był wg mnie bardziej cringowy od T4, ale na znośnym poziomie w porównaniu do T6/TTT2/T7. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi