Opublikowano 12 lutego 20241 r 2 godziny temu, Alastor84 napisał: Niech każdy gra jak chce Swoją drogą przypominają mnie się czasy wczesnego PE, gdzie w kąciku bijatyk (w zasadzie T3) był kult "ładnego" grania. Co niektórzy nawiedzeni mieli ból tyłka jak ktoś "brzydko grał". Słynna "kapusta" Nawet jakiś koleś napisał list do HIVa i żalił się że w UK na turnieju grają "tanio" Piękne było to że jakaś młoda dziewczynka wygrała turniej na EP z tymi "kozakami" ze sceny T3 O to też się ten koleś "pluł". Jeśli dobrze pamiętam to dziewczyna miała wtedy 12 lat i grała Niną. Agnieszka Postrzech z KTJG To kto zaklada pokoj dzis wieczor? Chetnie wslizgne sie
Opublikowano 12 lutego 20241 r Podajcie jakas nazwe pokoju czy cos, gram sobie wesolo Jun/Asuka chetnie poczytam potem ze kapuscilem
Opublikowano 12 lutego 20241 r Podrzuci ktos kultowe wideo jak tekkeniarze sie wyjasniali na jakims turnieju czy tam zlocie? Najpierw wrzucali teasery ze swoja kata, a podczas walki szly wiatraki. Kiedys to bylo! @Di?
Opublikowano 12 lutego 20241 r Kurde, wlasnie wybilem sobie kciuka :((((((((( A tak chcialem wyjasnic weta
Opublikowano 12 lutego 20241 r 4 godziny temu, wet_willy napisał: Niech kazdy gra jak chce ale niech nie jeczy zwlaszcza jak nie ma pojecia o grze lol. Tekken jest cholernie trudna gra i mina setki jak nie tysiace walk zanim zaczniesz rozumiec jak sie w ta gre gra. Tekken ma ta wade albo zalete zalezy jak na to patrzec ze przez bardzo bardzo bardzo dlugo przegrywasz z postacia i brakiem wiedzy a nie przeciwnikiem i to sie pewnie nigdy nie zmieni. ewidentnie się nie zrozumieliśmy, ale never mind. To o której i gdzie oglądać- będzie link?
Opublikowano 12 lutego 20241 r Przeciez Yaczes juz obesral zbroje i ma kontuzje xD No nic grac z kim jest wiec zaden problem dla mnie
Opublikowano 12 lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Edytowane 14 maja 202414 maj przez Di
Opublikowano 12 lutego 20241 r Jeśli mi ktoś napisze jak się wchodzi do tych pokoi, to może Ok 21 zajrzę i was zbiję.
Opublikowano 12 lutego 20241 r 48 minutes ago, Di said: Trailer: Walka, która była streamowana: Ale patrzcie co się dzieje jak tego się szuka w Google: Qrwa az sie wzniecilem xD
Opublikowano 12 lutego 20241 r 42 minuty temu, Shankor napisał: Jeśli mi ktoś napisze jak się wchodzi do tych pokoi, to może Ok 21 zajrzę i was zbiję. +1.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Jak cos to ja juz czekam w sieci pajaka. 3f7a-8MDF-M4gMPuściłem ci zapkę, można cyknąć.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Muszę jeszcze raz bo w momencie gdy przyjąłeś ja anulowałem Widzialem ale nic nie mam w powiadomieniach. Pusc 2 raz. Ok. Juz.Załóż jakiś pokój
Opublikowano 12 lutego 20241 r Gdzie sie szuka ludzi po Tekken ID zeby dodac do znajomych? XDPowtórki walk online- opcje- dodaj po ID