Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Może jest lesbijką? Przecież pani premier w naszym kraju nie może być normalna No to ciekawe, czy ten leak odnośnie S1 (Eddy, Lidia, Fakhujamamwtobie i Marduk) się jednak sprawdzi...
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi zamiast tej karykatury fakjumama daliby odpicowanego pod względem movesetu bruce'a irvina (jak eddy) w top 6 evo japan byli: lili, dragunov, alisa, nina, law x2 top3 wyglądało następująco: 1. lili 2. dragunov 3. alisa także postacie z lepszym sidestepem i ewazją oraz typek "plus frames on block" czekamy na balance patcha
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 2 godziny temu, golab napisał: top3 wyglądało następująco: 1. lili 2. dragunov 3. alisa także postacie z lepszym sidestepem i ewazją oraz typek "plus frames on block" czekamy na balance patcha Top 3 mnie nie dziwi. Nina w czołówce już bardziej. Jak patch wyjdzie to zobaczymy. Bo znając życie coś uda im się "przy okazji" zjebać.
Opublikowano 2 maja 20242 maj W dniu 29.04.2024 o 11:34, Di napisał: Próbujemy wincyj! No i się doczekałem. Dziękuję. Tryb foto w bijatyce, było to już gdzieś?
Opublikowano 3 maja 20243 maj Wracam z kolejnym poradnikiem - tym razem Nina: A w międzyczasie nagrałem krótki film o jailowaniu, a także wywiad z polskim komentatorem Tekkena, który od lat siedzi w UK.
Opublikowano 13 maja 202413 maj W weekend w Pakistanie odbył się turniej, w którym udział wzięli topowi gracze z kraju oraz kilku zaproszonych gości: Knee, LowHigh, Joka, K-Wiss oraz Yuyu. Polecam obejrzeć niedzielne walki z top 8 - co tam się odwalało . Już pierwsza walka dostarcza mega emocje, koniecznie obejrzyjcie ją do końca. Zaczynają się bić w 1h 56m.
Opublikowano 24 maja 202424 maj Od dziś do niedzieli Combo Breaker - dziś i jutro start o 17, w niedzielę o 18. Łącznie ponad 30h Tekkena 8. https://www.twitch.tv/tekken A gdyby ktoś chciał polskiego restreama, to zapraszam do siebie :). https://www.twitch.tv/jakubdi
Opublikowano 27 maja 202427 maj Ten Super atak z LUDZIE POKÓJ UCZCIWOŚĆ w tle i orzeł to coś pieknego . Ciekawe czy to nazwa jej partii, LPU, to pewnie z Puław dziewczyna. W ogóle to chyba żadna postać w Tekkenach nigdy nie flexowała tak swojej narodowości. Edytowane 27 maja 202427 maj przez Fafensky
Opublikowano 27 maja 202427 maj 17 minut temu, Fafensky napisał(a): W ogóle to chyba żadna postać w Tekkenach nigdy nie flexowała tak swojej narodowości. i jeszcze patriotyczne kimono chyba przypadkiem wyszła im bekowa i jednocześnie zajebista postać
Opublikowano 27 maja 202427 maj 3 godziny temu, Fafensky napisał(a): LUDZIE POKÓJ UCZCIWOŚĆ Mam lekki dysonans, ze taka fajna postac oparli w jakims stopniu na pisie i szydlo
Opublikowano 27 maja 202427 maj No nie ma wstydu, dobrze że akcentu nie zjebali. to mogło wyjść tragicznie