Emtebe 2 524 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Czy od premiery gry doszły jakieś aktualizację, aby był co robić w singlu? Warto w ogóle inwestować w T8 dla singla lub ewentualnie kanapowego grania? Online mnie nie interesuje. Dzięki za jakiekolwiek info. Pamiętam jak za czasów T3 świetnie się bawiłem robiąc fabułę każdym zawodnikiem. Do tego był tryb Tekken Force (?) i gra w piłę plażową Są takie zabawy w T8? Cytuj
Emet 1 084 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Nie wiem czy Tekken Ball było od premiery (jeśli nie to.. to doszło).. ale w ostatniej aktualizacji dodali dodatkowe story (oczywiście krotsze niż głowne) z nowymi postaćmi (Eddy, Lidia i Heniek), w ktore można na szczęście grać bez kupowania tych postaci, więc tym samym je wypróbować. 2 Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Wracam z kolejnym poradnikiem - tym razem Steve, więc oczywiście MISTRZ POLSKI, FRIZEN ;). 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi