messer88 6 579 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ktoś kojarzy czy na którymś z materiałów do tej pory pokazanych były widoczne jakieś bossfighty? Cytuj
mario10 547 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Graficznie można mieć zastrzeżenia, ale walka wygląda fajnie Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Kurde nie zdążę z Finalem, ale i tak chyba Dayone. 1 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca To studio od czasu nioha stoi w miejscu Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Gameplay wygląda jak "wo long" z samurajami zamiast chinczyków, a tamta gra była meh. 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 15 minut temu, Pupcio napisał: To studio od czasu nioha stoi w miejscu Przecież normalnie to by była "dobra gra do Gamepassa", ale no wiemy jak jest Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 19 minut temu, Pupcio napisał: To studio od czasu nioha stoi w miejscu najważniejsze że gameplayowo zawsze jest solidnie Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 16 minut temu, Pupcio napisał: To studio od czasu nioha stoi w miejscu no dobrze jakby stało i robiło gry na poziomie nioh po tych pierwszych wstępnych opiniach mój zapał spadł o jakieś 76% chyba nie jest za dobrze Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Bardzo chcieli zrobić open worlda, ale widać, że za bardzo tego nie czają, taki skok w bok, pewnie szybko wpadnie do abonamentów . Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Będzie Forspoken znowu chyba, ale pewnie łyknę bo mimo średniej graficzki po serialowym Shogunie mam mega apetyt na takie klimaty. Cytuj
Szermac 2 852 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Było widać kupsztala z kilometra po drugim trailerze ponad rok temu. Cytuj
mario10 547 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Nie wiem czy dobrze zrobili idąc w open worlda. Mimo wszystko lubiłem te skondensowane lokacje w Niohu i system walki jak tam wymyślili. Ja jak oglądałem gameplay dzisiaj to jak bym oglądał Nioha Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca (edytowane) Grafika, grafiką, aż tak źle nie jest, mocne PS3/początki PS4, ale tą jazda na koniu to ładnie dołożyli do pieca To jest lepiej animowane Edytowane 12 marca przez tjery Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca W dniu 12.03.2024 o 12:36, mario10 napisał: Nie wiem czy dobrze zrobili idąc w open worlda. Mimo wszystko lubiłem te skondensowane lokacje w Niohu i system walki jak tam wymyślili. Ja jak oglądałem gameplay dzisiaj to jak bym oglądał Nioha To będzie gra bardzo nastawiona na fabułę, przynajmniej tak wynika z preview na Noisy Pixels, które oglądałem. Oni akurat chwalili początek historii i combat. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Kiedyś się weźmie, ale nie na premierę. Walczyłem ze sobą ale jednak nie dam za to 3 stów. No i mam jednak love-hate relację z Team Ninja co do ich designu w grach. Uwielbiam Nioha ale zawsze po drodze gdzieś się odbijałem. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Wyciągnąłem z tego tyle, że gra może być trochę nie wiadomo dla kogo. Zbyt uproszczona to dla fanów Niohów i Sekiro, a archaicznie zrobiony openworld nie porwie bardziej casualowych odbiorców Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Wygląda to jak Ghost of Tsushima w domu 1 1 Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) Gra zamówiona i opłacona, nie ma odwrotu. Edytowane 19 marca przez Soul Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) Recki będą chyba dopiero w release date, ale Famitsu już przemówiło, 37/40. Outcast: A New Beginning (PS5, Xbox Series) – 8/8/7/8 [31/40] Princess Peach: Showtime! (Switch) – 8/8/9/8 [33/40] Radirgy 2 (PS5, PS4, Switch) – 7/7/8/7 [29/40] Rise of the Ronin (PS5) – 9/10/9/9 [37/40] Winning Post 10 2024 (PS5, PS4, Switch) – 8/8/9/8 [33/40] Edytowane 19 marca przez KrYcHu_89 Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Mimo srednich ocen znajdą swoich odbiorców. Niedzielny gracz kupi bo od pana Sony i są napisy PL. A i ktoś kto bez czkawki połyka na śniadanie każdego serwowanego asasyna pokolei też łyknie bez popity . I w gruncie rzeczy nikogo nie chce obrażac. Chciałbym żeby studio sie dorobiło bo jak to napisał chyba Pupcio że to studio nie rozwija się od czasów nioh. No to robiąc taką grę fabularną wyszli trochę ze swojej strefy komfortu i może w przyszłości będzie jeszcze lepiej Ja odpuszczam . Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ja tam brałbym jakby nie zbyt gorący okres teraz i postawiłem na Dogmę 2. Ale na promce wleci jak złoto, a powinno szybko polecieć z 3 bomb. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi