Opublikowano 19 marca 20241 r 13 minut temu, messer88 napisał: Ja tam brałbym jakby nie zbyt gorący okres teraz i postawiłem na Dogmę 2. Ale na promce wleci jak złoto, a powinno szybko polecieć z 3 bomb. Również się wstrzymałem, bo Final, teraz Dogma i backlog czeka, trochę zjebali z tą datą wydania, późniejsze miesiące dużo luźniej wyglądają dla dużych premier, ciekawe jak szybko gra wyląduje na promce, podejrzewam góra 2-3 miesiące.
Opublikowano 20 marca 20241 r 3 godziny temu, Czezare napisał: Wiadomo kiedy opada kurtyna embarga na recki? Jutro.
Opublikowano 21 marca 20241 r Gra chyba nie warta tych 340 zł... Może lepiej poczekać na jakieś promocje.
Opublikowano 21 marca 20241 r Gamepassowy wololo chyba wyżej jest z % ja tam i tak kiedyś kupię i zagram, ale dla mnie Wo Long to taki B-gradowy Nioh gdzie dobra jest tylko walka a reszta szczególnie lokacje to krok wstecz, więc trochę się cykam jakie wrażenia będę miał przy ogrywaniu tego tytułu. I pytanie czy otwartość świata nie spowoduje tego że to co najlepsze czyli właśnie walka zostanie rozwodniona lataniem po świecie i zbieraniem kotów.
Opublikowano 21 marca 20241 r Ja tam przycebuliłem ze stora na dwie osoby, dodatkowo wjeżdża Dragons Dogma więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle
Opublikowano 21 marca 20241 r 23 minuty temu, Pupcio napisał: Teraz czas na stellar żółtko Szermac Nie mogę się doczekać Niech ten Team Ninja zrobi jakiegoś Gaidena, bez tych Srolsowych gówienek, to im może wtedy pyknie.
Opublikowano 21 marca 20241 r 12 minut temu, Szermac napisał: Nie mogę się doczekać Niech ten Team Ninja zrobi jakiegoś Gaidena, bez tych Srolsowych gówienek, to im może wtedy pyknie. Niby bardzo ucieszyłbym się z nowego NG, ale patrząc na obecny kierunek studia obawiam się, że akurat zrobiliby z niego właśnie coś bliskiego do soulslike. Jakkolwiek ten kierunek lubię, to bym dostał szału widząc soulsowe elementy w NG.
Opublikowano 21 marca 20241 r 1 minutę temu, mario10 napisał: W sumie Ninja Gaiden nie było też prostą gierką Nie było, wręcz przeciwnie. Natomiast wprawienie tego w soulsowe ramy niechybnie by ją spowolniło, więc leciał by potężny aspekt w postaci dynamiki walk.
Opublikowano 21 marca 20241 r Czyli w sumie tak jak można było się spodziewać po ostatnich materiałach, żadnej hicior, ale dobra gra.
Opublikowano 21 marca 20241 r W tym co czytałem to walka jest na prawdę spoko, ale grafika i otwarty świat początek ps4, plus słaba historia. Osobiście liczyłem, że będzie lepiej i myślałem czy się nie skusić, ale zaległości spore więc poczekam.
Opublikowano 21 marca 20241 r 16 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Nawet koń w Zeldzie ma lepszą animację Przebijam! Nawet kon w wiedzminie III ma lepsza animacje!