SunaGuidesPL 134 Opublikowano wczoraj o 01:11 Opublikowano wczoraj o 01:11 Zrobiłem ostateczny poradnik do wszystkich 75 bossów w Rise of the Ronin - jak ich "wymasterować" bez poniesionych obrażeń, bez użycia Sztuk Walki, bez użycia przedmiotów, na Hard (Mrok) i z Rankingiem Mistrza (Dojo) w każdej walce. Mam nadzieję, że komuś ten poradnik pomoże, zajęło mi prawie 1 rok, aby wszystko tak ogarnąć Powodzenia! 5 1 Cytuj
Rotevil 136 Opublikowano wczoraj o 08:54 Opublikowano wczoraj o 08:54 W dniu 28.01.2025 o 18:45, Amer napisał(a): Jaranko fest. Pograłem w to jakieś 30h na PS5, jednak z racji srogich spadków fpsów (na które mam alergie) ostatecznie odstawiłem. Natomiast sama gierka (walka!) jak dla mnie super. Na PC będzie brana day one (o ile jakość portu nie zawiedzie). Niestety nie podołali, optymalizacja na PC leży i kwiczy, szkoda, bo miałem ochotę na tego ronina, jak tak dalej będą projektować gry, to nie wróżę im dużych sukcesów, Nioh to był ich chyba peak w projektowaniu gier 1 Cytuj
mario10 599 Opublikowano wczoraj o 10:59 Opublikowano wczoraj o 10:59 Gra sama w sobie jest świetna, ale ogrywałem na ps5 jakoś im nie idą te porty na pc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi