Skocz do zawartości

Pacific Drive

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja jestem zachwycony pomysłem rogalika ze zdobywaniem części samochodowych, widok z wnętrza i otoczenie robi niesamowity klimat. Myślałem że będzie zapowiedź premiery na dniach a tu trzeba czekać na datę najpierw.  Bryka godna Griswoldów.

• This 1
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam zagrać samemu. Zniszcz baterię plasmową. Młotkiem. Ale najpierw trzeba skonstruować młotek. No nie wiem. Ja mam mieszane. Demo na steamie.

Opublikowano (edytowane)

Gra już kupiona, kupno ff7remake2 się mocno  przesunie w czasie, mam przeczucie że to będzie niespodzianka roku.

Edytowane przez Rtooj
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Recki na poziomie 77/100, chyba trochę poniżej oczekiwań. Premiera za 2 dni. 

image.thumb.png.8e3bfb110e53868149b8a7a029231b99.png

Natomiast jest wiele takich, co bardzo chwalą tytuł za to czym jest :)

Z przelotki po reckach widzę, że główny zarzut, to że gra jest trudna xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano (edytowane)

W połowie wyłączyłem, bo zaczyna za dużo pokazywać, ale czuję że wsiąknę.

Klimat, samotnia, grafika, design, wszystko mi się tu podoba.

Jeszcze 28h.

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano
1 minutę temu, Rtooj napisał:

W połowie wyłączyłem, bo zaczyna za dużo pokazywać, ale czuję że wsiąknę.

Klimat, samotnia, grafika, design, wszystko mi się tu podoba.

Jeszcze 28h.

Akurat wrzuciłem edycję :) wywalę

Nie ogladalem recki całej również, zbyt wiele tam jest pokazane no będzie grane, nie w tym miechu, ale pewnie po Finalu obadam. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, messer88 napisał:

BUY

Teraz się dopiero zainteresowałem co to jest, i wygląda bardzo ciekawie, rogalik z samochodem? Będzie jeżdżone po Banishers. 

Główne narzekanko jest na poziom trudności, ale jest sporo opcji accessibility dla mamej, może recenzenci nie ogarnęli tematu :D

https://imgur.com/a/QjQzfrS

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano

Też zauważyłem że te najmniej przychylne recenzje to skupiają się na kwestiach rogalika i trudności.

Śmieszne, returnalowi się też dostało za to, wstyd po wsze czasy.

Opublikowano

Już wspominałem o tym, wprawdzie w ulubionym forumowym gównotemacie :D, że czytając tylko plusy i minusy w reckach 5 i 6/10 wyszło, że po prostu gra za trudna, a chcieli szybko zrecenzować xD. 

W ogóle mało outletów zrobiło recenzje, na teraz tylko 21 ze średnią 78. 

No na pewno będzie unikat, bo w jakiej innej grze można pojeździć kombi po Ravenholm xD. 

Opublikowano
19 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Już wspominałem o tym, wprawdzie w ulubionym forumowym gównotemacie :D, że czytając tylko plusy i minusy w reckach 5 i 6/10 wyszło, że po prostu gra za trudna, a chcieli szybko zrecenzować xD. 

W ogóle mało outletów zrobiło recenzje, na teraz tylko 21 ze średnią 78. 

No na pewno będzie unikat, bo w jakiej innej grze można pojeździć kombi po Ravenholm xD. 

Wiesz, tak naprawdę główne pytanie powinno brzmieć czy była za trudna bo chcieli szybko przejść i przez to narzekają czy gra nie jest dobrze zbalansowana. Bo ja rozumiem że jest dużo opcji dostosowania gry pod graczy ale może tutaj jest mowa o standardowych ustawieniach.

Ja przy ogrywaniu demka to miałem najbardziej negatywne zdanie odnośnie UI. Strasznie pstrokate, chaotyczne i nieczytelne.