Opublikowano 14 września 20222 l Już się gubię, to uniwersum samurajskie z Ishin? Bo dopiero co temat mi o tym mignął przed oczami.
Opublikowano 14 września 20222 l Nie, zapowiedzieli trzy gry: - Ishin - samuraje - ósemka - Gaiden, czyli pomost "co robił kirju między 6 a 7" też się pogubiłem na konfie
Opublikowano 14 września 20222 l Wkurwia mnie ta szlifierka z początku trailera. Trochę też szkoda, że nie mają jaj się odciąć od Kiryu. 7 i 8, to w ogóle lepiej traktować jako zupełnie nowe odsłony. Niepotrzebnie numerują.
Opublikowano 14 września 20222 l Autor 14 minut temu, Bzduras napisał: Gaiden, czyli pomost "co robił kirju między 6 a 7" z ich własnego opisu Cytat This classic high-octane RGG action-adventure sheds light on Kiryu’s perspective following the events of Yakuza 6: The Song of Life leading up to Like a Dragon 8.
Opublikowano 14 września 20222 l Też myślałem że będzie całkowita odcinka jak główny chińczyk opuścił studio no ale widać że to zwykłe bezjajeczniki no i mogliby robić gry w przeszłości bo co tam za yakuzy są teraz w tej Japonii? Zwykłe korposzczury bez duszy
Opublikowano 14 września 20222 l O, właśnie to, to by było dobre, nawet czasy po drugiej wojnie światowej, albo trochę później. Jako Yakuzy byśmy pomagali ludziom zaraz po zrzucie atomówki, a tak z rimejków, to jeszczcze Kenzan, te dwie odsłony o pryszczatych Yakuzach na PSP, o których nikt nie wie, a później będzie trzeba polecieć w kosmos, żeby szukać świeżości.
Opublikowano 14 września 20222 l Autor 3 minuty temu, SlimShady napisał: Jako Yakuzy byśmy pomagali ludziom zaraz po zrzucie atomówki Tam nawet polski wątek mógłby się znaleźć
Opublikowano 14 września 20222 l 1 minutę temu, Figuś napisał: Tam nawet polski wątek mógłby się znaleźć A propos polskiego wątku, niby polskie napisy trafią do przyszłych odsłon. @Czezare Słyszysz? Czujesz? To jest twoja chwila prawdy.
Opublikowano 14 września 20222 l Autor 1 minutę temu, SlimShady napisał: A propos polskiego wątku, niby polskie napisy trafią do przyszłych odsłon uhh skąd info?
Opublikowano 14 września 20222 l Czyli jeszcze jest szansa znowu pobiegać po kaczamoro Nawet Ubi tak nie doi marki, ale jestem frajerem na Yakuzy i pewnie zagram.
Opublikowano 14 września 20222 l Umówmy się tak, jeśli w lutym nie będzie napisów, to zostanę wyczytany, ok?
Opublikowano 14 września 20222 l Autor 1 minutę temu, SlimShady napisał: Chciałoby się, nie ma tak dobrze. ale niemieckie są to Czarek da radę Teraz, SlimShady napisał: Umówmy się tak, jeśli w lutym nie będzie napisów, to zostanę wyczytany, ok? @Czezare osobiście wybuja cie na tygrysie
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Autor oglądam właśnie RGG Summit który był dzisiaj w nocy. gra zaczyna się 3 lata po wydarzeniach z szóstki, główna miejscówka w której będziemy grać to Sotennbori, będzie też Yokohama ogólnie wielki chuj co tam powiedzieli przez godzinę, głównie pogadanki z aktorami, dużo mięska ma być na TGS we wrześniu
Opublikowano 29 lipca 20231 r W dniu 26.07.2023 o 22:24, Figuś napisał: czyli nie będzie na premierę pierwszy raz od dawna yakuzy W sensie, że nie kupisz, bo cyfra? Ciekawe jaka cena na konsole/Steam, w sumie żadnej Yakuzy na premierę nie ogrywalem. Teraz wchodzę w Judgement/Lost Judgement, potem tej remake ostatni i dopiero nowe części, pewnie do tego czasu wpadną już do obniżek. Update: ok, doczytałem 229 zł Steam i konsole to chyba nieźle jak na premierówkę:).
Opublikowano 29 lipca 20231 r Autor 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: W sensie, że nie kupisz, bo cyfra? tak, yakuzy tylko w pudłach mam i chciałbym ten trend utrzymać