mugen 2 015 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Świeżakom bym polecał zacząć od dwójki, jedynce trochę brakuje tego pierwiastka geniuszu i łatwo się odbić, a jak już się człowiek zakocha w dwójce, to jakoś tak lepiej potem ta jedynka wchodzi jako prequel. Cytuj
pawelgr5 1 608 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To już za 8 dni Tak przy okazji bo nie zauwazyłem tego jak kupowałem w październiku pre-order (z opisu na Steam): "DODATEK PRZEDSPRZEDAŻOWY Poniżej przedstawiamy korzyści dla graczy, którzy dokonają wczesnego zakupu Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars +. – 57 300 szt. potch – Fortune Orb x1 – Prosperity Orb x1 Gracze mogą wybrać na początku nowej gry („NEWGAME”) czy chcą rozpocząć grę z zawartością pakietu DLC pack (57 300 szt. potch, Fortune Orb, Prosperity Orb) zarówno w Suikoden I jak i Suikoden II. *potch: waluta w grze *Fortune Orb: kula podwajająca doświadczenie zdobywane przez posiadającą ją postać *Prosperity Orb: Kula podwajająca potch zdobywane w wygranych walkach przez posiadającą ją postać *Główny bohater Suikoden I nie może korzystać z obu run *Zawartość korzyści można uzyskać w trakcie rozgrywki." To od EXP może się przydać żeby podlevelować z mniejszą iloscią grindu. Resztę pewnie oleje. Cytuj
Pix 1 077 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ja sam sobie zazdroszczę, bo nigdy żadnego Suikodena nie ograłem. Wszystko przede mną Pamiętam, że po zaliczeniu trylogii fajnali na psone wpadł w moje ręce pierwszy Suikoden na verbatimie. Odpaliłem na chwilę, zobaczyłem tę grafikę, pomyślałem "co to za gówno?" i wyłączyłem po 15 minutach. Człowiek młody to głupi Cytuj
Shen 10 232 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Mnie kusi platyna w obu, ale trofea chyba jeszcze nie wyciekły, mimo, że ludzie już grają od tygodnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi