funditto 657 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Advent Children jest w języku polskim ? :O Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Dziady usunęli ten genialny serial ze wszystkich serwisów VOD, więc trzeba było kupić: 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Łączna kolekcja BR + BR 4K, stan na 2/05/2024. XD. Od lewej Steelbooki 4K (wszystkie to wersje pL - przynajmniej napisy, czasami sub+lektor), a od prawej BR. Nie jest to wybitna kolekcja, ale na tyle na razie mam miejsce w tej części regału. Będzie lekki remont niedługo, to będę myślał o poszerzaniu kolekcji filmowej... Może dojdą filmy mega kiczowe, ale na DVD, takie jak te co się z gazetki za 5zł w kiosku kiedyś kupowało. W dniu 21.02.2024 o 17:05, funditto napisał: Advent Children jest w języku polskim ? :O Dla FF w polskiej wersji... można zrobić wszystko. No prawie, bo przecież nerki bym nie oddał na jakąś lewiznę. Uwielbiam filmy z tego Świata - wyprzedzają one epokę, w której zostały stworzone o wiele, wiele lat pod względem techniki o stylu animacji. Poluję na "FF XV: Gwardia Królewska" z 2016 r., najlepiej w pudełkowej wersji BR 4K, oczywiście spolszczonej. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja W dniu 15.11.2023 o 18:31, drozdu7 napisał: Kolejny powrót do tworzenia półeczki filmowej. Jakoś do gier nie mogę się przekonać w pełni wiedząc że nie ma tam wszystkich danych. Jednak filmy są uczciwsze pod tym względem, często oferując sporo dodatków. Te czeskie okładki do mnie zupełnie nie trafiają. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Siadło, zaskoczonko pozytywne i to jakie! A to dlatego, że... no cóż, kompletnie nie planowałem kupna tych filmów UHD w wersji polskiej do swojej pudełkowej kolekcji. No ale pykło, no i giterez! 1) The Flash (2023) - Steelbook 4K, PL wydanie 2) Blade (1998) - normalne ,,pudło", wersja j.w., ale wydanie zagraniczne 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Niespodziewanie udany zakup filmu, którego w wersji steelbook 4K do swojej kolekcji, nawet nie zmierzałem szukać. Po prostu, jakoś to wyszło! I tak, "Batman Forever" w opcji wydania pięknego Steelbooka 4K, jako film z polskim lektorem i napisami na dysku UHD, kupiłem na Amazonie za 90zł, z darmową przesyłką z racji abonamentu ,,Prime". Teraz nie dość że film ten za taką cenę był mega okazją, to gdy już go mam w swojej kolekcji dołączy on do Steelbook 4K w opcji polskiej filmu "Batman & Robin". No to co, teraz Steelbook 4K "Powrót Batmana"? Hell yeah! Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Nareszcie jedyna kopia na świecie znalazła swojego właściciela. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Pykło! Kolekcja (swoją drogą oba filmy zakupione na ,,SwiatKsiazki PL") takich nietuzinkowych bohaterów/antybohaterów w historii komiksowych adaptacji filmowych, którzy dostali właśnie takie dość oryginalne własne filmy! ,,Joker" oraz ,,Deadpool and Wolverine" - wiadomix, oba tytuły w opcji 4K, z co najmniej polskimi napisami. ,,D&W" również w Steelbooku. Bang! W dniu 30.09.2024 o 16:59, Rtooj napisał(a): Nareszcie jedyna kopia na świecie znalazła swojego właściciela. Ano, ano. "Batman & Robin", a teraz ,,Batman Forever" - 2 wyjątkowe Steelbooki bardzo odmieeeeennych niż standardowe kino tego gatunku filmów superbohaterskich. No a co tam, mógłbym być ich jedynym właścicielem. Uwielbiam jak i nienawidzę tych dwóch części Uniwersum Batman 1989-1997. XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi