Opublikowano 12 października 20222 l Autor DT4Wysłane z mojego motorola edge 30 ultra przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 listopada 20222 l Panowie, czy w FUT jest progress jak w poprzedniej Fifie czy jest jak wczesniej ze zdobywa sie punkty i mozna spasc do nizszej ligi?
Opublikowano 12 listopada 20222 l Po sezonie cofają o dwie ligi, ale nie wiem czy ro dotyczy osób grających w elitarnej.
Opublikowano 13 listopada 20222 l W dniu 12.11.2022 o 12:21, adasiulko napisał: Po sezonie cofają o dwie ligi, ale nie wiem czy ro dotyczy osób grających w elitarnej. Z każdej ligi da się spaść o 2 dywizje po zakończeniu sezonu łącznie z elitarną.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l W tym roku jakoś wyjątkowo dobry skład udało mi się zebrać, pomimo iż pojęcia nie mam o handlu coinsami. Kolosalna różnica jak się gra. Nagle obrońcy potrafią przeciąć tor lotu piłki, a trio napastników dziurawi siatkę przeciwnika.