Skocz do zawartości

FIFA 23 ULTIMATE TEAM

Featured Replies

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ginn pograj na początek w squad battles, na podstawie tego trybu można zyskać dostęp do przyzwoitych kart. Dużo zalezy oczywiście od szczęścia, ale 4,5* skład jest na luzie do ogarnięcia.  No i jak b

• Masz do rozegrania 40 meczów na tydzień,  ktore wliczaja się do rankingu. Za każdy mecz, w zależności od poziomu trudności,  dysproporcji w poziomach drużyn, ilości zdobytych bramek, zdobywasz określo

• Po tygodniu najlepszy możliwy skład z Serie A. Ceny kart Hero i Ikon jak zwykle kosmos.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Po sezonie cofają o dwie ligi, ale nie wiem czy ro dotyczy osób grających w elitarnej. 

Opublikowano
W dniu 12.11.2022 o 12:21, adasiulko napisał:

Po sezonie cofają o dwie ligi, ale nie wiem czy ro dotyczy osób grających w elitarnej. 

Z każdej ligi da się spaść o 2 dywizje po zakończeniu sezonu łącznie z elitarną. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W tym roku jakoś wyjątkowo dobry skład udało mi się zebrać,  pomimo iż pojęcia nie mam o handlu coinsami. Kolosalna różnica jak się gra. Nagle obrońcy potrafią przeciąć tor lotu piłki,  a trio napastników dziurawi siatkę przeciwnika. 

Screenshot_20230124-075941_Companion.jpg