Nie pamiętasz hasła?
Argentyna - Chorwacja 1:2
Francja - Maroko 2:0
23 września 20222 l
Jako, że z powodu splotu życiowych zdarzeń będę miał więcej czasu niż myślałem mogę po raz kolejny pociągnąć forumkowego typerka. Wiem, że jeszcze czas, ale im wcześniej zaczniemy ustalać zasady, form
19 grudnia 20222 l
To chyba już oficjalnie, gratulację dla @kirara Zapraszam do kontaktu z @Welna i @Kmiot po nagrody. @luk_ash zapraszam po nagrody również od @Kmiot i @Gregorius, a dla trzeciego @Tokar ksiązeczk
4 listopada 20222 l
Zostało niewiele ponad 2 tygodnie do startu mundialu, zatem zapraszam do typowania (przypominam zamykamy typy na pierwszą kolejkę grupową wraz ze startem meczu Katar - Ekwador). Przypominam również o
Argentyna - Chorwacja 2:1
Francja - Maroko 1:0
Argentyna - Chorwacja 1:1
Argentyna 1:1 Chorwacja
Francja 2:0 Maroko
Francja - Maroko 3:0
Francja - Maroko 2:1
Argentyna - Chorwacja 1:1Francja - Maroko 2:0
Argentyna - Chorwacja 1:0
Francja - Maroko 0:1
Argentyna - Chorwacja 1:0Francja - Maroko 3:0
Argentyna - Chorwacja 0:0 Francja - Maroko 1:0
Francja - Maroko 1:1
Argentyna - Chorwacja 0:0
Francja - Maroko 0:0
Francja - Maroko 3:1
Argentyna-Chorwacja 0:0
Francja-Maroko 3:1
Argentyna - Chorwacja 0:1
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.