Skocz do zawartości

Typer MŚ 2022, czyli wszyscy mamy Katar

Bartg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przd jutrzejszym finałem nadal szanse na podium przy układzie Argentyna mistrz, Francja Wice, Messi król lub razem z Mbappe + trafiony za 3 pkt wynik ma nawet 12 miejsce w tabeli :obama:

:trophy_gold: kirara    54
:trophy_gold: zorro666    54
:trophy_silver: funditto    51
:trophy_bronze: luk_ash    50
:trophy_gold: Il Brutto    50

• Dzięki 1
Opublikowano

Poprzedni mundial w przyjaznej, kolorowej, goscinnej Rosji = najwyzszy forumkowy laur czyli zwyciestwo w typerku

Tegoroczny mundial w lamiacym prawa czlowieka, skorumpowanym, krwawym Katarze = druga polowa tabeli

Nie ma przypadkow, sa tylko znaki

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich wizjonerów i jackowskich, którzy zdobyli podium. Ja sam o dziwo zrobiłem top 15 i zdobyłem niemal 50 punktów :notbad: Nie wiem jak to się stało, skoro przy tylu typach miałem czerwono niczym na wiecu komunistycznym. 

Szanowny Panie@Bartg stokrotne dzięki za organizację tak fajnej zabawy, która umiliła oglądanie tego zimowego mundialu i dodała nieco kolorytu całemu wydarzeniu. Toaścik się należy :sir:

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał:

Pierwsze nieoficjalne wyniki :obama:

:trophy_gold: @kirara   65
:trophy_silver: @luk_ash 60
:trophy_bronze: @Tokar  59

Sprawdzę jutro na spokojnie bo emocje ogromne w finale, jak zawsze rzućcie okiem czy zwłaszcza przy liczeniu pktów za typy po 5 się nie jebnąłem. 

U mnie brakuje 5 punktów za wytypowanie Argentyny jako mistrza.

A tak to wielkie dzięki za prowadzenie i gratuluję zwycięzcom :)

• Minusik 1