Skocz do zawartości

Typer MŚ 2022, czyli wszyscy mamy Katar

Featured Replies

• Odpowiedzi 487
  • Wyświetleń 51,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jako, że z powodu splotu życiowych zdarzeń będę miał więcej czasu niż myślałem mogę po raz kolejny pociągnąć forumkowego typerka. Wiem, że jeszcze czas, ale im wcześniej zaczniemy ustalać zasady, form

• To chyba już oficjalnie, gratulację dla @kirara  Zapraszam do kontaktu z @Welna i @Kmiot po nagrody. @luk_ash zapraszam po nagrody również od @Kmiot i @Gregorius, a dla trzeciego @Tokar ksiązeczk

• Zostało niewiele ponad 2 tygodnie do startu mundialu, zatem zapraszam do typowania (przypominam zamykamy typy na pierwszą kolejkę grupową wraz ze startem meczu Katar - Ekwador). Przypominam również o

Opublikowano

Argentyna 1-2 Francja.                         Chorwacja 1-1 dogrywka karne dla chorwacji

Edytowane przez Pawel24

Opublikowano

Chorwacja - Maroko 2:1

Argentyna - Francja 1:0

Opublikowano
  • Autor

Przd jutrzejszym finałem nadal szanse na podium przy układzie Argentyna mistrz, Francja Wice, Messi król lub razem z Mbappe + trafiony za 3 pkt wynik ma nawet 12 miejsce w tabeli :obama:

:trophy_gold: kirara    54
:trophy_gold: zorro666    54
:trophy_silver: funditto    51
:trophy_bronze: luk_ash    50
:trophy_gold: Il Brutto    50

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze nieoficjalne wyniki :obama:

:trophy_gold: @kirara   65
:trophy_silver: @luk_ash 60
:trophy_bronze: @Tokar  59

Sprawdzę jutro na spokojnie bo emocje ogromne w finale, jak zawsze rzućcie okiem czy zwłaszcza przy liczeniu pktów za typy po 5 się nie jebnąłem. 

Opublikowano

Poprzedni mundial w przyjaznej, kolorowej, goscinnej Rosji = najwyzszy forumkowy laur czyli zwyciestwo w typerku

Tegoroczny mundial w lamiacym prawa czlowieka, skorumpowanym, krwawym Katarze = druga polowa tabeli

Nie ma przypadkow, sa tylko znaki

Opublikowano

Gratulacje dla zwyciezcy i dzieki Bartgow za organizacje i ogarnianie.

Opublikowano

45e.jpg

Dziękuję nieistniejącemu bogu i Mpembemu za to, że nie przegrałem 1. miejsca 1 punktem :ragus:

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich wizjonerów i jackowskich, którzy zdobyli podium. Ja sam o dziwo zrobiłem top 15 i zdobyłem niemal 50 punktów :notbad: Nie wiem jak to się stało, skoro przy tylu typach miałem czerwono niczym na wiecu komunistycznym. 

Szanowny Panie@Bartg stokrotne dzięki za organizację tak fajnej zabawy, która umiliła oglądanie tego zimowego mundialu i dodała nieco kolorytu całemu wydarzeniu. Toaścik się należy :sir:

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał:

Pierwsze nieoficjalne wyniki :obama:

:trophy_gold: @kirara   65
:trophy_silver: @luk_ash 60
:trophy_bronze: @Tokar  59

Sprawdzę jutro na spokojnie bo emocje ogromne w finale, jak zawsze rzućcie okiem czy zwłaszcza przy liczeniu pktów za typy po 5 się nie jebnąłem. 

U mnie brakuje 5 punktów za wytypowanie Argentyny jako mistrza.

A tak to wielkie dzięki za prowadzenie i gratuluję zwycięzcom :)

Opublikowano

Top 20 zaliczone.

Dopiero teraz jak sprawdzałem tabelkę to zobaczyłem, że postawiłem Maroko z Chorwacją 1:0, a miało być na odwrót xd

Typerek zajebisty, dzięki Bartg, widzimy się na Euro ;)

Opublikowano

Ehhhh, jeden punkt do podium :pechowiec:

Opublikowano

Nie dałeś mi 5 pkt za zwycięstwo Francji. Ale to może dlatego, że przegrali...

Dzięki za organizacje. Fajna zabawa [emoji41]