Opublikowano 17 grudnia 20222 l Argentyna 1-2 Francja. Chorwacja 1-1 dogrywka karne dla chorwacji Edytowane 17 grudnia 20222 l przez Pawel24
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Chorwacja - Maroko 2:0Argentyna - Francja 2:1Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Autor Przd jutrzejszym finałem nadal szanse na podium przy układzie Argentyna mistrz, Francja Wice, Messi król lub razem z Mbappe + trafiony za 3 pkt wynik ma nawet 12 miejsce w tabeli kirara 54 zorro666 54 funditto 51 luk_ash 50 Il Brutto 50
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Autor Pierwsze nieoficjalne wyniki @kirara 65 @luk_ash 60 @Tokar 59 Sprawdzę jutro na spokojnie bo emocje ogromne w finale, jak zawsze rzućcie okiem czy zwłaszcza przy liczeniu pktów za typy po 5 się nie jebnąłem.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Poprzedni mundial w przyjaznej, kolorowej, goscinnej Rosji = najwyzszy forumkowy laur czyli zwyciestwo w typerku Tegoroczny mundial w lamiacym prawa czlowieka, skorumpowanym, krwawym Katarze = druga polowa tabeli Nie ma przypadkow, sa tylko znaki
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Gratulacje dla zwyciezcy i dzieki Bartgow za organizacje i ogarnianie.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Dziękuję nieistniejącemu bogu i Mpembemu za to, że nie przegrałem 1. miejsca 1 punktem
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Gratulacje dla wszystkich wizjonerów i jackowskich, którzy zdobyli podium. Ja sam o dziwo zrobiłem top 15 i zdobyłem niemal 50 punktów Nie wiem jak to się stało, skoro przy tylu typach miałem czerwono niczym na wiecu komunistycznym. Szanowny Panie@Bartg stokrotne dzięki za organizację tak fajnej zabawy, która umiliła oglądanie tego zimowego mundialu i dodała nieco kolorytu całemu wydarzeniu. Toaścik się należy
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 2 godziny temu, Bartg napisał: Pierwsze nieoficjalne wyniki @kirara 65 @luk_ash 60 @Tokar 59 Sprawdzę jutro na spokojnie bo emocje ogromne w finale, jak zawsze rzućcie okiem czy zwłaszcza przy liczeniu pktów za typy po 5 się nie jebnąłem. U mnie brakuje 5 punktów za wytypowanie Argentyny jako mistrza. A tak to wielkie dzięki za prowadzenie i gratuluję zwycięzcom
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Top 20 zaliczone. Dopiero teraz jak sprawdzałem tabelkę to zobaczyłem, że postawiłem Maroko z Chorwacją 1:0, a miało być na odwrót xd Typerek zajebisty, dzięki Bartg, widzimy się na Euro
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Nie dałeś mi 5 pkt za zwycięstwo Francji. Ale to może dlatego, że przegrali...Dzięki za organizacje. Fajna zabawa [emoji41]