Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 467 Opublikowano 19 grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia 2022 To chyba już oficjalnie, gratulację dla @kirara Zapraszam do kontaktu z @Welna i @Kmiot po nagrody. @luk_ash zapraszam po nagrody również od @Kmiot i @Gregorius, a dla trzeciego @Tokar ksiązeczka (najlepiej o zasadach gramatyki) od @Kmiot Dzięki wszystkim za zabawę, jak zawsze dodawała smaczku zwłaszcza meczom o 11 i do zobaczenia mam nadzieję na Euro (o ile forumek będzie jeszcze istniał ) 3 4 3 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Na koniec -10 miejsc w dół Jebane francuziki. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 No skoro to już oficjalne, to jak najbardziej zapraszam do siebie najpierw Pana @kirara, aby mógł sobie wybrać trzy książki w ramach nagrody. Potem wybiera @luk_ash, a na końcu @Tokar. Panowie poczekają na mój sygnał. Wysyłka nagród na mój koszt. InPost (paczkomat, kurier) lub paczka Pocztą Polską. Jedyne o co proszę, to odrobina wyrozumiałości, bo jesteśmy w najgorętszym okresie pod tym względem i może być różnie z wysyłką. W najgorszym przypadku opóźni się ona na poświąteczny tydzień. Oczywiście na koniec zapraszam @Bartg, aby również sobie wybrał jakąś nagrodę pocieszenia w ramach posady organizatora. Ale po kolei. Nagrody? Wymienione w dwóch postach poniżej: Plus dwa tytuły, które doszły w międzyczasie: https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4966439/projekt-hail-mary https://lubimyczytac.pl/ksiazka/3959913/historia-twojego-zycia Obie jak nowe, raz czytane. Real foto części z książek (tych, które mam pod ręką): https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1HJNFyNADJlfe-vuU-GslZXLN5cSGR7R1 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 (edytowane) Gratuluję wygranym. Początek dobry w moim wykonaniu, niestety jednak szybko spadłem z krzesełka i poturlałem się bardzo daleko, odpływając coraz bardziej w swoich wizjach kolejnych wyników. Na Euro Was pokonam P.S @Bartgorganizacja top, dziękuję. Liczę, że zostajesz na kolejną kadencję do Euro? Edytowane 19 grudnia 2022 przez ginn Cytuj
kirara 116 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Chciałbym podziękować @Bartgza wzorową organizację oraz @Welna i @Kmiotza zapewnienie nagród (skontaktuję się z wami później). Pozostałym dziękuję oczywiście za wspólną zabawę. Za 2 lata dorzucę coś od siebie do puli nagród. 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Kirara wybrał sobie: Dostojewski - Młokos Dostojewski - Wspomnienia z martwego domu Bram Stoker - Dracula Więc te tytuły wylatują z listy. Zapraszam @luk_ash do wyboru dwóch książek i podesłania mi PM z adresem wysyłki. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 20 grudnia 2022 Opublikowano 20 grudnia 2022 Dobra, luk_ash wybrał sobie: Wzgórze psów - Jakub Żulczyk Życie i czasy Sknerusa McKwacza - Don Rosa i chociaż trwają jeszcze pewne ustalenia (Sknerus posiada drobny feler okładkowy) i laureat zapomniał podać mi namiary do paczkomatu, po czym zniknął, to załóżmy, że się nie rozmyśli. A nawet jeśli rozmyśli, to lista nagród jest na tyle obszerna, że mało prawdopodobnym jest, by chciał którąś nagrodę spośród tych, które wybiorą sobie pozostali. Dlatego zapraszam @Tokar i @Bartg aby już teraz wybrali sobie po nagrodzie, bo szkoda czasu. Jak nie będzie konfliktu, to sprawa rozwiązana. Jak będzie, to pierwszeństwo ma Tokar. No i nie zapominajcie proszę, że do paczkomatu potrzebuję Wasz numer telefonu oraz maila, nie wystarczy sam numer paczkomatu, bo ten nie otworzy się na hasło: "ja po odbiór nagrody z typerka". 1 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 20 grudnia 2022 Opublikowano 20 grudnia 2022 Właśnie szafluję przepastny katalog nagród, ale że sporo tego i spraw do ogarniania też niemało, to oddaję pierwszeństwo wyboru szanownemu organizatorowi @Bartg. Ja dam znać prawdopodobnie jutro. Przy okazji podziękowania dla sponsorów, uczestników i przede wszystkim dla prowadzącego typerkowy teleturniej. Wyobrażam sobie, że nie było lekko z codziennym rzeźbieniem w excelu o 22 po zabójczej dawce futbolu w fazie grupowej Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 20 grudnia 2022 Autor Opublikowano 20 grudnia 2022 1 hour ago, Tokar said: Wyobrażam sobie, że nie było lekko z codziennym rzeźbieniem w excelu o 22 po zabójczej dawce futbolu w fazie grupowej Wyobrazałem sobie, że jakbym tego nie robił, to musiałbym słuchać byłej żony więc było na miękko Przejrze katalog do wieczora i wybiore cos. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Jak pewnie się domyśliliście i musicie wybaczyć, ale z przyczyn osobistych nie nadałem jeszcze przesyłki do @luk_ash @Tokar i @Bartg. Zrobię to zaraz po świętach. Mógłbym je puścić dzisiaj, ale nie widzę sensu, by leżały w paczkomacie/magazynie przez trzy dni, poza tym trochę mi się nie chce już. Jesteśmy na łączach. PS nagrody Kirary już w środę były w paczkomacie adresata. 1 Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Ja dziś ,z lekkim lagiem,nadałem książki dla @luk_ash. Gratulacje dla zwycięzców! 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 grudnia 2022 Opublikowano 25 grudnia 2022 Gratulacje dla wszystkich wygranych i organizatorów. Super była ta edycja. Spoiler 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 28 grudnia 2022 Autor Opublikowano 28 grudnia 2022 Dziekuwka @Kmiotza przesylke, zapakowana lepiej niz granatnik dla komendanta 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi