grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 2 godziny temu, Jontek80 napisał: Gdzie jest extrime plus? Ten podział na osobny twór mnie wkurza:/ Dajcie to normalnie do extrima, a nie patronom, czy tam prenumeratorom w PDF. Patroni mają to na papierze? To są teksty, które chętnie bym czytal w gazecie, w kolorze, na papierze. Przecie to chyba nie zachęca do zwiększenia liczby patronow. Cytuj
K.Adamus 679 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Boże, Roger ma juz 40 lat (disclaimer z HydePark)... Sean Connery w wieku 41 żegnał się z rolą Bonda a on jest przeciez stary od kiedy się urodził. Może zamiast tego łyskacza walniemy w listopadzie po kielonku Doppelherz ;] A tak na poważnie, to najlepszego! Kolejnych lat z zajawką, bo służy ona i Tobie i nam. (Bardziej "wylewnie" na EP :] ) 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 16 godzin temu, Jontek80 napisał: A dodali w koncu wersje z extra do 300 numeru? niestety nie a numner 302 ma dalej 36 MB. @Roger możesz to gdzieś tam zgłosić? Konsolka mi wysłał Extreme Plus do trzysetnego numeru, ale też jednak wolałbym mieć wszystko w pliku PSX300.pdf. Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 13 godzin temu, grzybiarz napisał: Ten podział na osobny twór mnie wkurza:/ Dajcie to normalnie do extrima, a nie patronom, czy tam prenumeratorom w PDF. Patroni mają to na papierze? To są teksty, które chętnie bym czytal w gazecie, w kolorze, na papierze. Przecie to chyba nie zachęca do zwiększenia liczby patronow. W kolorze nie przeczytasz E+, wszystkie są B&W Ja bym dał cyfrowe wersje E+ tak z miesiąc, dwa po premierze - mogło by to zachęcić ludzi do patronite, na zasadzie co "Was" omija Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 10 minut temu, Konsolite napisał: W kolorze nie przeczytasz E+, wszystkie są B&W Ja bym dał cyfrowe wersje E+ tak z miesiąc, dwa po premierze - mogło by to zachęcić ludzi do patronite, na zasadzie co "Was" omija Ale znowu ktos zapomnial go dodac w wersji cyfrowej. To powoli staje sie norma. Mozna wiedziec o cz byl chociaz? Nie bede cie mecxyl co miesiac. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) 59 minut temu, grzybiarz napisał: niestety nie a numner 302 ma dalej 36 MB. @Roger możesz to gdzieś tam zgłosić? Konsolka mi wysłał Extreme Plus do trzysetnego numeru, ale też jednak wolałbym mieć wszystko w pliku PSX300.pdf. Nie wiem kto tym się zajmuje. Do Rogera mam dwa maile ale on to tak z tydzień albo dwa potrzebuje żeby odpisać. Pisałem do niego zeby zaczeli robić w kazdym numerze retro recenzje. Jak mogli robić recenzje na 2 strony rocznych gier to mogli by to dac na retro. Np recenzja final fantasy tactics po 20 paru latach. Czy Landstalker z segi megadrive. Poczytalbym chetnie. Nawet pegazusowe. Juz atari mozemy odpuscic. To juz prehistoria. Odpisal mi chyba po 2 tygodniach ze obgadaja i pomysla. Po numerze zerowym widac ze ludzie by tego chcieli. Edytowane 11 października 2022 przez Jontek80 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 8 minut temu, Jontek80 napisał: Poczytalbym chetnie. Nawet pegazusowe. to będzie osobno jako Pegazus Extreme. ale... te recki to bym koniecznie przeczytał z tą starą oceniaczką z lat 90. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) 14 minut temu, grzybiarz napisał: to będzie osobno jako Pegazus Extreme. ale... te recki to bym koniecznie przeczytał z tą starą oceniaczką z lat 90. Chociaz z jedna na miesiac moglaby wpasc. Watpie ze graja tylko w nowe gry. Ja mam w tej chwili 7 roznych konsol plus emulator amigi i commodore plus peceta. W cos z goga sie ogra. Czasami nie wiadomo w co warto zagrac ze starego co nas ominelo. Edytowane 11 października 2022 przez Jontek80 2 2 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Zamiast grać w gierki poskładał byś ubrania xd A co do recek retro gierek przypomnę pomysł żeby po wydaniu Saturn/Pegazus/N64 Extreme ogarnąć gierki i platformy latami, czyli PSX Extreme 1990 a w tym najważniejsze gierki (wraz z hidden gemami i grami które godnie się zestarzały), sprzęty i wydarzenia i tak spokojnie do PSX Extreme 2005. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) 21 minut temu, łom napisał: Zamiast grać w gierki poskładał byś ubrania xd A co do recek retro gierek przypomnę pomysł żeby po wydaniu Saturn/Pegazus/N64 Extreme ogarnąć gierki i platformy latami, czyli PSX Extreme 1990 a w tym najważniejsze gierki (wraz z hidden gemami i grami które godnie się zestarzały), sprzęty i wydarzenia i tak spokojnie do PSX Extreme 2005. Suszą się. A poza tym nie wtrącam sie w hobby żony jak ona w moje z gierkami. Wersja bez prania powyżej. Edytowane 11 października 2022 przez Jontek80 1 1 1 Cytuj
K.Adamus 679 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) Superfrog? Dobrze widzę? Joystick na tym wyrwalem z korzeniami za gnoja :] A co do pomysłu z retro to chyba wydaniami jubileuszowymi czy tematycznymi będzie to ogrywane, tak mi się zdaje. Schludniej by było chyba Edytowane 11 października 2022 przez K.Adamus Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) 18 minut temu, K.Adamus napisał: Superfrog? Dobrze widzę? Joystick na tym wyrwalem z korzeniami za gnoja :] A co do pomysłu z retro to chyba wydaniami jubileuszowymi czy tematycznymi będzie to ogrywane, tak mi się zdaje. Schludniej by było chyba Psx mógłby być takim polskim retro gamerem. Trochę nowego i trochę starego. Tak super frog. Jak sie mieszka w UK to dopiero zauwaza sie niektore smaczki w grze. Teraz wiem ze lucozade w grze to taki tutejszy energetyk. Ps na pierwszym zdjeciu phyton 1 dzojstik a na drugim apache. Apache to moj ukochany dzoj z dziecinstwa. Edytowane 11 października 2022 przez Jontek80 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Udało się komuś kupić? U mnie w kiosku cisza, nie ma Ekstrima. 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 5 godzin temu, Jontek80 napisał: Ale znowu ktos zapomnial go dodac w wersji cyfrowej. To powoli staje sie norma. Mozna wiedziec o cz byl chociaz? Nie bede cie mecxyl co miesiac. E+ w #302 jest o Predatorze, ty co czytali podoba się podobno Chyba zacznę dodawać "zajawkę" jak kiedyś do wątku o nowych numerach. 4 godziny temu, Jontek80 napisał: Psx mógłby być takim polskim retro gamerem. Trochę nowego i trochę starego. Tak super frog. Jak sie mieszka w UK to dopiero zauwaza sie niektore smaczki w grze. Teraz wiem ze lucozade w grze to taki tutejszy energetyk. Ps na pierwszym zdjeciu phyton 1 dzojstik a na drugim apache. Apache to moj ukochany dzoj z dziecinstwa. + za JoyStick 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 7 minut temu, Konsolite napisał: E+ w #302 jest o Predatorze, ty co czytali podoba się podobno Chyba zacznę dodawać "zajawkę" jak kiedyś do wątku o nowych numerach. + za JoyStick Tylko który. Nie pamiętam żeby u nas ktoś miał tego pytona za młodu. Wszyscy mieli albo quickjoye albo apacza z quickshota. Na apaczu mogłeś grac po nocach w mortala i nikogo nie obudziłeś. Przynajmniej do czasu az joystick się nie wyrobił i zaczął skrzypiec. Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 1 minutę temu, Jontek80 napisał: Tylko który. Nie pamiętam żeby u nas ktoś miał tego pytona za młodu. Wszyscy mieli albo quickjoye albo apacza z quickshota. Na apaczu mogłeś grac po nocach w mortala i nikogo nie obudziłeś. Przynajmniej do czasu az joystick się nie wyrobił i zaczął skrzypiec. W zasadzie za oba, choć Apacza najlepiej wspominam i jeszcze mam, jeszcze działającego, Python (albo podobny do niego, pamiętam że miał taką "główkę" ala wąż, więc może i Python, albo Cobra?) poległ dawno temu Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Godzinę temu, Bzduras napisał: Udało się komuś kupić? U mnie w kiosku cisza, nie ma Ekstrima. W skrzynce pusto, niespodzianka. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 W mojej też, ale jako, że prenumeraty już nie mam to spodziewałem się raczej pustej skrzynki (rachunki wyciągnąłem już wczoraj) Chodzi mi o punkty stacjonarne dla klientów PREMIUM, tj. kioskowiczów. 1 Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 (edytowane) U mnie to samo. Ni ma. Edytowane 11 października 2022 przez Emet 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Co wy oczekujecie gazetkę w skrzynce na premierę? 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Wysyłka niby w piątek to ciekawe czy wyszło dopiero wczoraj. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Panie squareczku, niech Pan pomyśli, nowy numer to w kioskach i empikach można kupić, jak coś zostanie to może Panu wyślemy prenumerate Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 Dziwna sytuacja - wczoraj nigdzie nie było nowego numeru, wszędzie zalegał tylko poprzedni. Cytuj
Słupek 2 140 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 a no, i to w miejscach w których (u mnie), nigdy nie ma problemu z dostępnością Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 Czyli obsuwa jest. Kurwa, akurat jak człowiek skończył z prenumeratą żeby mieć numer na czas @Roger możemy prosić o komentarz dla pras.. pardon, o prasie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi