Opublikowano 11 października 20222 l 22 godziny temu, Moldar napisał: Głupie te stickery, oby dało się to trochę ograniczyć. będzie można wyłączyć
Opublikowano 11 października 20222 l Przynajmniej będzie to jakiś wyróżnik gry na tle innych ścigałek. Chętnie sprawdzę triala w EA Play.
Opublikowano 11 października 20222 l Jakbyście nie wiedzieli, to te wszystkie efekty wizualne będzie można wyłączyć.
Opublikowano 11 października 20222 l 3 godziny temu, ASX napisał: będzie można wyłączyć 12 minut temu, Bigby napisał: Warto dodać, że nie wszystkie efekty da się wyłączyć. 5 minut temu, Square napisał: Jakbyście nie wiedzieli, to te wszystkie efekty wizualne będzie można wyłączyć.
Opublikowano 17 października 20222 l Sporo miejsca na drift. Czytałem też , że znowu będzie podział na dzień i noc, czyli zarabianie kasy i repy. Kopia zamówiona.
Opublikowano 18 października 20222 l Dali by normalny urywek rozgrywki na YT a nie te skrawki tiktokowe. Model jazdy wydaje się mocno arcade'owy.
Opublikowano 18 października 20222 l 10 minut temu, Square napisał: To akurat na plus chyba. Zdecydowanie
Opublikowano 18 października 20222 l Kalendarz i zaznaczone eventy, wskazują, że jak przeskoczyć z dzień to już do danego eventy nie wrócisz. Ciekawe czy samemu będzie można zmieniać porę dnia.
Opublikowano 18 października 20222 l Kurła nie wiem czemu, bo nie cierpię ziomalskiej stylistyki ale przemawia to do mnie.
Opublikowano 14 listopada 20222 l naliczyłem całych 3 których znam spodziewam się elo rapsów z getta ale posłucha się.