_daras_ 725 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Dziś o 22 ustawiam się z kolegą w celu zdobycia trofeum "Full House" czyli zaliczenie jednej sesji (3 wyścigi) w 8 osób bez wychodzenia z lobby. Zapraszam chętnych Graczy do pomocy, maksymalnie można ustawić się w 4 i druga 4 muszą być niestety randomy, zobaczymy jak pójdzie. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Są jakieś dodatki zapowiedziane? Bo po przejściu fabuły nie ma za bardzo co robić. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 @Dud.ek właśnie- co tam się robi po tym turnieju? Są jakieś wyścigi czy tylko te znajdźki i wyzwania? Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Jest dokładnie tak samo jak podczas fabuły, kolejne tygodnie ciągną się w nieskończoność, można pofarmić kase na tuning i fury ,dorobić fotoradary itp. Odpaliłem online i od nowa nie chce mi się budować fur pod każdą klase. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 (edytowane) Wczoraj w końcu obadałem w ramach "test" z EA Play i... niestety przez ten przepotężnie spierdolony model jazdy dla mnie to wciąż niegrywalne g... i po kilkunastu minutach jazdy wyleciało z dysku. Ja chcę nowego klasycznego NFSa w stylu HP2 z PS2, a nie te barachło z otwartym światem bez modelu jazdy Edytowane 8 marca 2023 przez Emet Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 1 godzinę temu, Emet napisał: Wczoraj w końcu obadałem w ramach "test" z EA Play i... niestety przez ten przepotężnie spierdolony model jazdy dla mnie to wciąż niegrywalne g... i po kilkunastu minutach jazdy wyleciało z dysku. Ja chcę nowego klasycznego NFSa w stylu HP2 z PS2, a nie te barachło z otwartym światem bez modelu jazdy Chłopie, pograj trochę a nie wypowiadaj się po takim czasie grania. Co Ty możesz wiedzieć o modelu jazdy po kilkunastu minutach gdzie grasz tylko prolog. Potem gdy znajdziesz patent na policję i zaczniesz grać autami w klasie S i S+ jest jazda bez trzymanki. Dla mnie to najlepsze wyścigi arcade od lat, na pewno od czasu remake'u Crash Team Racing (nie liczę Forzy, jedynej gry której zazdroszczę Xboxowi). 1 2 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Czasami tak jest że albo model jazdy chwyci albo nie. Miałem tak z NFS Shift, gdy nagle po tych przyklejonych do autostrady autkach okazuje się że można zrobić NFS'a który akurat się spodoba. I wystarczyło 15 minut na torze Ale takiego Remake Shift'a to bym przytulił Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 10 marca 2023 Opublikowano 10 marca 2023 Gierka + samochód (warty 100zl) za 170 zł https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/need-for-speed-unbound-na-pc-ps5-i-xsx-samochod-zdalnie-sterowany-juz-od-14999-zl-w-media-expert/ 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Bardzo fajna gierka. Taki dark souls samochodówek. Dosyć trudna i robimy co chcemy na mapie w dodatku jes fajna mechanika z tym żółtym nitro boostem. Są buildy i kazda część w samochodzie coś robi. Niedawno był update i doszło trochę aktywności w open world. Jestem pozytywnie zaskoczony po 10h i polecam zwłaszcza że już kluczyk na xboxa za 100zł idzie dorwać. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 To waży tylko 30 gb? Aż ciężko uwierzyć. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Panowie da się zmienić język na ANG? PS5 w zarządzaj zawartością gry ściągałem paczkę z j. Ang ale w opcji gry nie widzę nigdzie możliwości zmiany na ANG. Może jestem ślepy ale ni uja tego nie mogę znaleźć Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 22 czerwca 2023 Opublikowano 22 czerwca 2023 Pewnie jest to rozwiązane w debilny sposób czyli zmianę całego systemu konsoli. Na szczęście PL mi nie przeszkadzało w demie. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 W trial grało się nawet, nawet. Tak teraz nie mogę się wkręcić w ten mudżyński klimat Jeszcze tylko brakuje opcji szybkiego udostępniania na tik toku i byłby komplet. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Tego Deloreana z filmiku można kupić w normalnie w singlu, czy tylko w multi jako nagroda z czelendza? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Kurde...podoba mi sie. Nie wiem ostatnim NFS którego przeszedłem to był Most Wanted? i jak po samym prologu miałem grę porzucić bo model jazdy chooyowy, klimat się nie podobal tak jak otworzyła mi się gra nie mogłem się oderwać. Tak w skrócie to im dłużej grałem to bardziej widziałem tu Burnouta i ciągle zapitalanie z gazem w podłodze niż NFS co skutecznie umożliwia mechanika z nitro. 1 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 19:19, genjuro napisał: Tego Deloreana z filmiku można kupić w normalnie w singlu, czy tylko w multi jako nagroda z czelendza? Do odblokowania na multi ale później można też kupić w singlu. 45k, dość szybko się wbija te rundy. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Z czasem policja przestaje być tak irytująca? Bo mam wrażenie, że 90% czasu spędzam na ucieczce i omijaniu patroli Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Zdecydowanie w tej odsłonie jest za gęsto od policji, ale jak kupisz zakłócacz radarow to da się spokojnie jeździć. 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Co prawda grałem tylko w trial, ale ucieczka policji ma jakiś sens, a nie jak w takim Heat. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Square napisał: Co prawda grałem tylko w trial, ale ucieczka policji ma jakiś sens, a nie jak w takim Heat. Tak, tutaj nawet na maksymalnym poziomie obławy, jesteś w stanie zwiać glinom. W heat było to graniczące z cudem. Edytowane 27 czerwca 2023 przez genjuro Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Bardzo dobra gra przeszedłem jakoś w kwietniu. Kupiłem bo miałem nadzieję na relaksujące wyścigi w końcu nfs mainstreamowa seria. Dostałem niezły hardkor z fajnymi mechanikami. Graficznie to jest top. Miasto i okolice wygląda świetnie zarówno w dzień jak i w nocy i jest żywe bo to chyba pierwszy raz gdy nfs dostał przechodniów. Nawigacja po świecie jest przejrzysta a policja czy się komuś podoba czy nie jest już nieodłączną częścią serii. Muzyka hiphop który jak wiadomo pasuje do gierki w stylu grafiti. Auta brzmią bardzo dobrze a na pewno lepiej niż w forzie ale to żaden wyczyn. Więc ok, dosyć o mało istotnych elementach pora przejść do konkretnych. Nie jesteśmy obrzucani autami na lewo i prawo. Raczej jest sie przywiązanym do jednego auta przez sporą część gry. Zależy to od tego ile i jakie eventy robimy, a jest tu całkowita dowolność. Np eventy driftowe są chujowe to w ogóle ich nie robię. Początek czyli prolog i pierwszy tydzień to męka i słaby pacing. Dostaje się tak mało kasy i nie wygrywamy prawie żadnego wyścigu, że aż szukałem jakichś mikropłatności ale na szczęście nic takiego w grę nie wdrożono. Gra rozwija skrzydła w wyższych kategoriach aut. AI oszukuje i to brutalnie. Rubberbanding do potęgi. Gdy jesteśmy na pierwszej pozycji i np obijemy się o coś AI za nami potrafi przyśpieszyć tak na oko patrząc na radar do 600km/h żeby podgonić, jest to oczywiście prędkość nie do osiągnięcia w grze, a o pomyłkę czy wypadek przy policji próbującej zatrzymać wyścig czy ruchu ulicznym nie trudno. Zmieniłem po czasie poziom trudności na Relaxed czyli easy i nadal nie było to relaxed. Polecam grać na tym poziomie trudności nic nie tracimy, a Policja mniej nęka. Nadal nie wygrywamy wszystkich wyścigów. Dla mnie osobiście rubberbanding nie jest problemem mają go najlepsze arcadowe ścigałki w historii, tutaj jest zwyczajnie trochę przesadzony. Na szczęście typy z Criterion wpadły na znakomity pomysł i do radzenia sobie podczas wyścigu dodali super mechanikę. Jesteśmy nagradzani za pokonanie każdego zakrętu doładowaniem nitro burst które wbrew fizyce w grze wypycha nas w przód dając możliwość np ścięcia zakrętu przez piach nie tracąc prędkości itp. Nagrodę w postaci tej dopałki dostajemy za pokonanie zakrętu idealnym drifftem jeżeli mamy build pod ten typ jazdy albo za pokonanie płynnie z pełną przyczepnością autem ulepionym na grip. Gra nie tłumaczy tej mechaniki, a jest to świetny motyw - każdy zakręt każdego wyścigu to pełne skupienie i nagroda po pokonaniu go w zależności od tego jak sobie poradziliśmy. Co do buildów aut to tuning nie tylko przesuwa nam pasek w prawo ale każda cześć realnie na coś wpływa co znajduje się w jej opisie danej częsci. Bawiłem się świetnie, niesamowicie intensywne wyścigi w wyższych klasach z ogromną prędkością gdzie mały błąd kosztuje nas restart (bo nie ma cofania czasu a ograniczone restarty np na relaxed jest ich dziesięć na dany dzień tygodnia) to coś czego potrzebowałem. Brutalna, odważna i głęboka gra. Elden Ring gier wyścigowych. Polecam sprawdzić zwłaszcza, że wpadła do gamepassa. Story zajęło mi 30h ale można zrobić pewnie w 10, zależy i ile eventów robimy w ciągu dnia czy farmimy na nowe fury czy jeżdzimy tym co gra daje. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Elden Ring, głębia, grafika top Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Ja jeszcze tylko dodam, ze gra w jakimś stopniu zmusiła mnie do szukania miskow , bicia rekordów na fotoradarach, skokach i rozwalaniu billboardow, bo szukałem wszędzie kasy, na upgrade'y. Jest trudno, ale tez wciąga. Ograniczona liczba powtórek wyscigow tez podbija adrenalinę. Najlepszy NFS w jakiego grałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi