Wredny 9 556 Opublikowano 7 października 2022 Opublikowano 7 października 2022 W tym tygodniu premierę miał ten ciekawy tytuł, zawieszony gdzieś pomiędzy symulacją, a arcade. ACG chwali i poleca, a gameplaye faktycznie wyglądają interesująco, więc trzeba się będzie rozejrzeć za swoją kopią 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 7 października 2022 Opublikowano 7 października 2022 Ja natomiast czytałem sporo opinii, że aktualnie gra jest momentami absurdalnie zabugowana i nieprzewidywalna w kwestii fizyki. Wygląda raczej jak typowa game passówka. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 października 2022 Autor Opublikowano 7 października 2022 ACG sprawdzał chyba wersję z XSX właśnie i na jej podstawie wydał taką opinię Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 7 października 2022 Opublikowano 7 października 2022 Byłem zainteresowany po trailerach, ale podobno model jazdy i fizyka jednak zawodzą... w dodatku framerate na PS5 i XSX jest bardzo niestbilny (latające 40-50fps). Jakby dali jakieś demko... a tak to trzeba czekać na PS+ / Gamepassa Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 7 października 2022 Opublikowano 7 października 2022 Wygląda okropnie, jak jakieś atv vs mx tylko na pustyni. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 9 października 2022 Opublikowano 9 października 2022 Idealna gra do plusika, której pewnie nigdy nawet nie ściągne przez poziom wykonania tego potworka Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 (edytowane) Piękna grafika, fajny "miękki" model jazdy ciężarówek i zajebiste dźwięki. Z motocyklami trochę gorzej. Nie wiem jak było wcześniej, bo gram od miesiąca i gra mnie wciągnęła mimo paru błędów. Wywalił bym tylko ten helikopter znad głowy... Gram na Xbox X. Pozdro Edytowane 23 czerwca 2023 przez Lucky77 Cytuj
rado 5 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia (edytowane) Podjarałem się oglądając hajlajtsy z tegorocznego Dakaru (polecam!) i kupiłem tę gierke. Akurat jest w promocji więc wziąłem wersję z wszystkimi dodatkami. Z tego co czytałem więcej DLC nie będzie więc chyba to finalna wersja. Pierwsze wrażenia super. Ale... szukam ustawień do pada i ewentualnie tuning bo bywa różnie z opanowaniem driftu. Coś jest nie tak. Zmniejszyłem czułość sterowania o połowę. Próbuje różne ustawienia deadzone. Ale może jest tu ktoś bardziej kompetentny i doswiadczony w tej grze. Pomocy. Z góry dzięki. Gra w to ktoś tu w ogóle? A gra ktoś od premiery? Dużo naprawili od czasu wydania? Bo chyba mieli co naprawiać. Tak czy inaczej to gierka unikatowa. Pewnie wielu ja zignorowało bo Dakar ale fani Motorstorm czy Forzy Horizon itp. mogą coś tu znaleźć dobrego (w trybie sport i free roam). Teraz może dobry czas nadrobić? Edytowane 25 stycznia przez rado 1 Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Gram od jakiegoś roku. Strasznie nie doceniona gra. Tryb professional ma dość duży próg wejścia, bo trzeba nauczyć się dobrze czytać road booka i wsłuchiwać w komendy pilota. Graficzka bardzo ładna, odwzorowanie pustynia genialne. Nieraz miałem ciary przy niektórych OSach.Jeśli chodzi o sterowanie, to jak dla mnie wszystko jest ok. Trzeba się oczywiście trochę przyzwyczaić do modelu jazdy, ale po okiełznaniu go jest czysty fun. 1 1 Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego (edytowane) Dodali już możliwość tworzenia własnych zespołów? I czy ktoś zakupił dlc z mapą USA? Warto? Czy ona wchodzi w skład season passa? Edytowane 4 lutego przez Emtebe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi