Szermac 2 854 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Ciekawe czy z Holandią będziemy wyglądać tak jak Szkoci z Niemcami, czy jednak troszkę lepiej xD Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Dobra, odpalam stardew valley na decku Cytuj
Mani 694 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca No pany o czym my rozmawiamy. Przecież my psim fuksem dostaliśmy się do tego turnieju. IMO całkiem niezasłużenie. 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 2 minuty temu, Mani napisał(a): Tylko niech dowiozą ten 1939 do końca turnieju. W 1939 do konca nie dowieźli Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Może w końcu uda się wyjść z grupy Spokojnie nawet jak nie wyjdą to do domu nie pojadą Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Kurwa, byłem przekonany że euro zaczyna się jutro i dopiero jak zobaczyłem powiadomicie o bramce to mnie olśniło 2 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Polska? 0pkt po 3 meczach, róbcie screeny. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca ktoś tu w ogóle na poważnie wierzy że mamy jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy?! Jeśli tak to trzymajcie się z dala od nożyczek! Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Wiara ma to do siebie, że wierzy się w rzeczy niemożliwe xD Cytuj
Mani 694 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 3 minuty temu, Kaczi napisał(a): ktoś tu w ogóle na poważnie wierzy że mamy jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy?! Jeśli tak to trzymajcie się z dala od nożyczek! Dziś już wróżenie było na necie. Możemy wyjść z 3 miejsca gdy.... Mnie takie coś wkurwia. Proszę grać o zwycięstwo od 1szej minuty a nie matematyczka jak w eliminacjach. Jak dla mnie mogą przerżnąć każdy mecz byle była wola walki. Ale wszystko świadczy że będą grać jak z Argentyna. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 6 minut temu, Shankor napisał(a): Kurwa, byłem przekonany że euro zaczyna się jutro i dopiero jak zobaczyłem powiadomicie o bramce to mnie olśniło Mnie wczoraj typ z Playa uświadomił, że jest Euro XD Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca xddd karny jak nic, mało chłopa nie połamał Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Jak będzie czerwona to będzie z 11:0 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Ciekawe kto dał super typer na ten mecz Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Dzieki szkotom moze nie będziemy najgorsi w pierwszych meczach xd a jak będziemy to w sumie szacunek dla naszych orlow Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Szkocja to jednak megagówno jest, kurwa, typa o mało nie połamał, mogło być otwarte złamanie lol Cytuj
Mani 694 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Chyba moi idą po mistrza. Wunderwaffe jak za starych czasów Klose i Podolskiego. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Póki co trafiam dokładny wynik, ale raczej skończy się 6, 7 do 0. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi