Sep 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Ebola i po meczu Poziom Węgrów dzisiaj to ekstraklasa mocno jeśli chodzi o błędy. 1 Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Nie będzie zaskoczeniem informacja, że nikt nie dal 3:1 Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No i się doigrali, atak biologiczny na koniec Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Jakie zaj.ebiste uczucie, ze konczy sie mecz a nastepny za godzine a nie za 3 dni albo 4 miesiace. 1 Cytuj
Yoshu 117 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No nie wiem co tak słabo Coś czuję, że dzisiejszy dzień sie skończy z 3 pudłami w typerze Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Rozi dostaje nagrodę, za pierwsze ujemne punkty w tegorocznym typerku 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Typuje sobie dla samego siebie. Zwycięzcy póki co ok- wyniki już nie. W obu za dużo bramek strzelili. Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No to teraz Chorwacja pokona baciatowców Cytuj
Yoshu 117 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Cucurella to jakieś kwity ma na de la Fuentego, że gra kosztem Grimaldo? Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Obaj niedawno zaczęli w ogóle grać, po równo. Były dwa mecze, gdzie Hiszpania strzeliła po 4 gole w jednej połowie i "tylko" jednego w drugiej - w obu przypadkach ta połowa z czterema to była połowa gdzie grał Cucurella. Jeśli chodzi o całe mecze, to z Grimaldo było 0-1 z Kolumbią, a z Cucu było 3-3 z Brazylią. Więc jakieś tam potwierdzenie w wynikach ma, że ten Cucurella źle nie wpływa na potencjał w ataku... Wygląda na to, że dosłownie każdy mecz był tylko testem, bo nawet na przedostatnim sparingu grało wielu zawodników, którzy nawet nie pojechali na Euro. Dopiero w ostatnim pojawiła się ta jedenastka, jak dziś, poza tym że na prawej obronie nie był Carvajal, a prawie 40-letni Jesus Navas... Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Dobrze ze padł gol bo już przysypiałem. Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Morata strzela gola, świat się kończy... Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No i ładnie to zrobili. Gapiostwo chorwatów, zobaczymy czy dadzą radę odpowiedzieć. Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Będę miał 0 w typerze po 1 kolejce ni mo chuja xD Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Uuu, Ruiz ładnie poszedł. Chorwatom brakuje szczęścia. Mogło być 2:1. Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Przy tym 2:0 to chorwaci w obronie prawie jak nasi Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Kierowniku @Bartg jest szansa zeby tlo w tabelce bylo w kolorze? (czerwony/pomaranczowy/zielony) Oczy nie beda sie meczyly Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca A Szpaku to juz nie mial zawieszac mikrfonu na kolku? Cytuj
Butt 3 433 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Chorwacja Szkocją dzisiejszego dnia, no ten remis to zbyt optymistycznie obstawiłem. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Niemcy i Hiszpanie po 3 do przerwy, ciekawe czy Holandia jutro ich przebije Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Obrońcy Chorwacji śpią. Grają w miarę dobrze, ale ta bierność w obronie jest porażająca. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Słodki to był moment jak przez chwilę miałem 3 punkty raz w życiu, zawsze go będę wspominał. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 3 minuty temu, Butt napisał(a): Chorwacja Szkocją dzisiejszego dnia, no ten remis to zbyt optymistycznie obstawiłem. Remis to i tak dobrze, ja obstawiłem zwycięstwo Chorwatów Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Luka Modric, który ma 38 lat, no nie jest w stanie wykerować zespołu, bardzo słabo grają dziś, obrona to jest dziurawa jak ser szwajcarski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi