KrYcHu_89 2 306 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Depay bawi się w fashion souls ^^. Salamon pomylil boiska z okręgówką. Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca No i chuj, aplikacja TVP Sport leży, nie mam jak oglądać Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca kurwa jakis niemiec w metrze ma beke na glos ze posiadanie pilki holandii miazdzace xD Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Buksa z taką prędkością to i do kibla nie zdaży Cytuj
suteq 183 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Sprawdźcie fbstreams, mi śmiga z polskim komentarzem 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 306 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Gramy na miarę możliwości, w ataku kilku zawodników 3ci mecz z rzędu wie o co chodzi, tylko ta obrona musi w końcu sypnąć, ale myślałem, że początek będzie gorszy. Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca tvp wrocilo. Minus to komentujace duo. Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca (edytowane) Zieliński standardowo niewidoczny Edytowane 16 czerwca przez benito82pl Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Po 15 minutach wyglada na to jakby Holandia miala strzelic w bramke, ktora zgasi naszą reprezentację i zakonczy marzenia o pucharze europy 1 Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Typerek się zjebał, ale nie szkodzi XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi