Wooyek 1 130 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca (edytowane) Ale przecież te patałachy prawie zawsze w miarę dobrze wyglądają z mocnym przeciwnikiem, bo nie muszą prowadzić gry. Ale jakby grali z potężną grenlandią i trzeba by wymienić z 10 podań to jest pizda, bo z reguły po trzech podaniach czwarte jest do Szczęsnego, a Szczęsny to już wiadomo co robi. Edytowane 16 czerwca przez Wooyek Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Jak Holendrzy muszą się broni, to tam też widać panikę. Trzeba tylko częściej gościć na połowie przeciwnika, bo jak będzie po przerwie obrona Częstochowy i zwycięskiego remisy, to to się dobrze nie skończy. Ale pierwsze 45 minut miłe zaskoczenie. 1 Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Holandia wcale dobrze nie wygląda. Takie Niemcy czy wczoraj Hiszpanie wygladaja o dwie klasy lepiej niż oni. A czemu by mieli wyglądać jak Hiszpania. Od 10 lat Holandia to taka druga półka, że słabych pokona, a z najsilniejszymi to powalczy, ale pewnie przegra. Dawno daleko nie zaszli. Wynik na razie, co by nie mówić, to jednak głównie pech niż cokolwiek innego, no mieli sporo okazji a Polska nie za bardzo. Czy może nie tyle pech co głównie w ogóle nie trafiają w bramkę jak już mają piłkę w środku pola karnego. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca moder wchodzi to teraz na spokojnie ze 2 strzeli i zbawi nareszcie kadre Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Jestem, jestem. Szybkie siku i juz kibicuje. Wierzę w zwycięstwo. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Niby się człowiek nie nastawiał, a jednak szkoda będzie jak Holendrzy to wyciągną. Ach ta piłka nożna. Cytuj
LeifErikson 1 110 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nie da się tak grachć cały mecz. Każda akcja to okazja strzelecka, kwestia czasu jak coś wepchną, może znowu po jakimś rykoszecie. Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ale ktoś się spodziewał takiego wyniku po 50 min? Jak już to raczej 0:0 z autobusem w bramce. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Holendrzy zapier jakby mieli motorki w d, a Polacy statycznie, dwa razy wolniej. Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca dopiero włączyłem, nie wiem może jestem antypolakiem ale grałem w grę Cytuj
Pix 917 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Druga połowa już bardziej w naszym stylu. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca (edytowane) No i się zaczęło, kurwa, my za 40 metr od własnej bramki nie możemy wyjść. Edytowane 16 czerwca przez tedi007 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ach to polskie klepanie na własnej połowie i proszenie się o stratę <3 Cytuj
Mani 686 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca To polska która znam. Straty, niedokładne podania i Szczęsny walący piłkę na out. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Niech sędzia w końcu utemperuje to pajacowanie murzynów i machania łapami, bo mnie chuj strzeli. Van dijk już z kartką powinien grać za faule na Buksie. 1 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Wkoncu cos krw!!! Nikola ciągnie z przodu Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 26 minut temu, [InSaNe] napisał(a): Najsłabszym ogniwem w tej Holandii jest obrona i to widać, bo jak Polaczki podchodzą pod ich pole karne, to się gubią i widać słabą organizację. Tylko trzeba więcej ofensywnych akcji, a nie ciągle wybijać na oślep lub wdawać się w bezsensowne dryblingi. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca To ja już niewiem czy Polska jednak taka dobra czy Holandia słabizna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi