Szermac 2 762 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca P O T Ę Ż N A B O L Z G A pokazała się lepiej na tle faworyta niż Szkocje, Węgry, Albania ? Cóż za przypadek.Jak zwolnią Probierza po tym Euro to chuj im na grób. Cytuj
krzysiek923 1 675 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca swoją drogą wszyscy sie zastanawiali co musi zielińskiemu przeskoczyć żeby przestał sie bać grać a tu sie okazało że Spoiler to 30-tka musiała przeskoczyć albo probierz wszechmogący Cytuj
bartiz 1 623 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Jak nie odpierdalą jakiegoś numeru typu akcja premiowa to za co mają go wyjebać. Mental i atmosferę widać, że poprawił do tego wprowadził kilku grajków którzy jak widać po grze nadają się. Sam nie wierzyłem i wolałem Papszuna ale teraz dałbym mu dłużej szansę. 1 1 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nie wiem za co, może za to, że są śmierdzącym PZPNem, nie wiem, tak się domyślam tylko. W sensie, że nie ufam im jeśli chodzi o podejmowanie jakichkolwiek decyzji, co się może zadziać itp itd Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nie wyje,bia prodiza bo nie maja podstaw. Nie ma zadnych oczekiwan na te mistrzostwa, moze poza jak najmniejszym wpier.dolem w grupie (wczesniej slabe grupy z automatu wymuszaly cel na ich opuszczenie). Szatnia przewietrzona. Lewandowski gra drugie skrzypce wiec nie zwalnia/zatrudnia zawodnikow. Udalo sie wygrzebac z kloaki jaka byly eliminacje. No i prodiz nie ma ciagot do rozyczek jak czysty czesio. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Sesko ty weź się uspokój Kurwa gracz Górnika wywala wynik typerka, jaja Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 1 minutę temu, Bartg napisał(a): Kurwa gracz Górnika wywala wynik typerka, jaja Dla kogo wywala, dla tego wywala Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Dobrze bo 2-1 na Danie dalem to jeszcze moze zdazac wcisnac cos Cytuj
krzysiek923 1 675 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca "Mamy na tyle zwariowanego trenera, który wierzy, że możemy grać w piłkę, więc musimy w nią grać!" szczęsny jaka szpileczka sarkastyczna w czesia xd Cytuj
ginn 789 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Trudne początki Typerka...ale spokojnie, dzisiejszy dzień ratuje Saka z hat trickiem, a Pickford wali samobója - mam tak dogadane. Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Elegancko, będzie pełna pula do typerka jak tak się skończy. Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca U mnie wszystko trafione jak narazie, trzeba było się kurwa wybrać do buka Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Z tego co widzę to jak już pyknie to same zielonka będą wpadać Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Godzinę temu, Shen napisał(a): Czy to celowa gra słów po tym co dziś zrobił trener Holandii? Nie celowa. Dopiero teraz obczaiłem co on tam odjebał Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 4 minuty temu, Sep napisał(a): Nie celowa. Dopiero teraz obczaiłem co on tam odjebał a co mowil? edit: nvm Cytuj
krzysiek923 1 675 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca o ja pierdolę, no niesamowitym debilem trzeba być xD Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Teraz, krzysiek923 napisał(a): o ja pierdolę, no niesamowitym debilem trzeba być xD same vibe Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ten Koeman to naprawdę okropny człowiek Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Słowenia - Dania kompletnie mało jarający mecz, choć oglądało się go fajnie, bo za mikrofonem energiczny Sławomir Kwiatkowski. Gdyby taki pojedynek komentował Jońca to bym chyba zasnął Cóż, Duńczycy chyba przegrali dzisiaj awans, bo raczej Serbów nie ograją, nie mówiąc o Anglikach. Myślę, że Dania jest mocno przeceniana - to już nie ten sam team, co na MŚ w 2018 i ME w 2020 roku. Mieli swoje pokolenie jak my za Nawałki, liderzy się wypalili, młodzi nie dojeżdżają i tak jest. Choć trzeba przyznać, że trochę szkoda Słowenii, a zwłaszcza tych okazji Sesko. Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Może i Dania to nie Holandia, ale Słowenia pokazała że można nie poprzestawać na walce i staraniach, tylko po prostu to zrobić. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Anglia poza hamulcowym selekcjonerem i przeciętnymi bramkarzami ma tak mocny skład, że na onuce z Bałkanów spokojnie powinna wystarczyć druga jedenastka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi