tedi007 640 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Nowy tydzień w typerku nie zacznie się zbyt kolorowo Cytuj
Mani 686 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca A ja dałem na zwycięstwo Ukrów. Ale lipa. Powinni dać Ukrainie cały turniej wygrać bo tam wojna i trzeba się solidaryzować Cytuj
Pix 917 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Czyli jednak w tym meczu towarzyskim to nie Polska była taka mocna, tylko po prostu ukry srakę grają. 1 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ale grają Rumuni. Chyba będę im kibicował oprócz potężnej Polsce. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Akurat musiałem wracać z pracy a tu widzę Rumunia dołożyła jeszcze dwie Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 5 osób postawilo wygrana Rumunii, grubo Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Co tu się zrobiło. Człowiek musiał wyskoczyc na 25 minut i juz 3:30 Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Jednak Czysty Czesio miał rację, ze xG jest bez sensu. Rumunia 0.9 i 3 gole Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca wchodzi potezny pilkarz poteznego Rakowa Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Rumunia jaka Brazylia im się włączyła Bardzo dobrze bo pracuje na projekcie z wieloma Rumunami (w Atosie, który odpowiada za IT na Euro) więc na fali entuzjazmu nie będzie chciało im się cisnąć projektu w tym tygodniu więc też nic nie będę robił. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Tak się kończy zabawa z piłką pod swoim polem karnym Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Na dzień dobry 75% typow do smieci xD tzn nie będzie 3 punktów. Wspaniały turniej Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Zdrowie rudego Ciekawe czy jest przewidziana nagroda za ojebanie całej kadry za jednym podejściem. Puszki z czyli jakieś 90% to powinny być portery. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ależ ta Belgia gra padake na razie, pachnie bardziej 2:0 niż remisem 1 Cytuj
Czoperrr 5 158 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Jeszcze Austria gładko rozjedzie Francję i mamy dzisiaj komplet. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca (edytowane) @Bartg panie Organizatorze w komórce Y12 jest mój typ 1:0, czyli trafiony zwycięzca Rumunia, a mam na czerwono, bez takich prosze Edytowane 17 czerwca przez puszkin 1 Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Randomy z ekstraklasy > Belgia, Lukaku jaki kot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi