Wojtas1986 1 622 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Dlaczego oni grają tak szybko ? Cytuj
BRY@N 1 591 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Może do piątku Austria straci formę Sędzia chyba postawił na Francje bo takiego ewidentnego rogu nie dać to ja nie wiem 1 Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ale kwadratowy łeb austriackiego obroncy Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Może do piątku Austria straci formę Sędzia chyba postawił na Francje bo takiego ewidentnego rogu nie dać to ja nie wiem Tam chyba musial byc spalony, bo róg ewident Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca No mozemy dostac na cipe od Austrii nie ma co mowic. Ale to dobrze, bo mamy na forum wielu fanow bohaterskich porazek Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ten klimacik z bębnami na trybunach mi się kojarzy ze starymi PESami! 1 Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Salamon wzrokiem za piłka nie nadąży … Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 3 minuty temu, schabek napisał(a): No mozemy dostac na cipe od Austrii nie ma co mowic. Ale to dobrze, bo mamy na forum wielu fanow bohaterskich porazek a co ma jedno do drugiego? styl gry "obrone częstochowy" i cały mecz na własnej połowie, licząc tylko na to, że nic nie wpadnie to oczywiście ma 100% skuteczność? 1 Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Kurwa, co ten żółw ninja odpierdala Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Mokambe pizdo mam cie na kapitanie w fantsy lidze. No nie mozna tak pudłować Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Oby w Realu tak kończył akcje Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Odejście niesamowite, ale wykończenie to xd Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Lamus empembe zapomniał R2 przytrzymać przy strzale. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca przeszedł do realu i zapomniał jak sie w bramke trafia, będzie jović Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi