KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Mbappe z Polską w masce zapewne. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca To tyle z krola strzelców dla zolwika Cytuj
Mani 694 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Zarabiania pieniążków nie idzie w parze z inteligencją najwidoczniej Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Co tu sie odje.balo? xD Powiem wam, ze ogladam to rugby co 5 lat i jakby przelozyc tamto sedziowanie na kopana, to w takim meczu grali by juz chyba tylko bramkarze. 1 Cytuj
Mani 694 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Toż to Mikey. Donatello był fioletowym. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Teraz, Mani napisał(a): Toż to Mikey. Donatello był fioletowym. Fakt xD Cytuj
Mani 694 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ten deszcz kartek dla Polski nic nie znaczy bo i tak nas zajebjo. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Podsumowując dzień, Słowacja wygrywa z Belgią, a Mbappe nie strzela, za to łamie nos. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Rozwala mnie ten jego rozjebany nochal, kurwa baldachim dosłownie XDD 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Po mistrzostwach szybciutko operacja i będzie jak Brad Pitt. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 2 minuty temu, Bartg napisał(a): Do wesela się zagoi Roy Keane by mu go nakładką naprostował Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Dużo będzie kosztował ten mecz Austrię fizycznie + będą musieli uważać na kartki, jakieś pozytywy przed meczem z nami dla Nas są. No i wraca Lewy :):). Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 1 minutę temu, Faka napisał(a): Rozwala mnie ten jego rozjebany nochal, kurwa baldachim dosłownie XDD Jak Chris Moltisanti. Jedyny który może palić fajki na deszczu z rękami za plecami. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Meh kolejny raz różnica bramek trafiona, ale wynik wcale Skończy się na 0 trafionych wynikow w calej kolejce Cytuj
Mani 694 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dużo będzie kosztował ten mecz Austrię fizycznie + będą musieli uważać na kartki, jakieś pozytywy przed meczem z nami dla Nas są. No i wraca Lewy :):). Czyli czytaj wpierdol. Wszyscy będą do Lewego zagrywać. Bartg łącze się w bólu choć 1 pkt jest u mnie dziś. Nie siadł mi ten dzień strasznie. Cytuj
Chewie 177 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Strasznie męczący ten mecz, co chwilę ktoś leży, gra przerywana co 5 sekund. Belgia Słowacja o wiele ciekawszy. Dla nas niby dobrze jak się pozarzynają ale chyba nikt się nie łudzi na jakiś awans mam nadzieję. Chociaż podoba mi się, że wywalili starych komuchów i dali młodych chłopaków, którym chce się grać. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca No nie miał dziś Mbappe nosa do bramek Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca akurat mbappe, już się nie mogę doczekać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi