Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 134 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Rozjebani

jednak nie xD

Opublikowano

O jezu jaka szmatę dostali xDDDD Podoba mi się ten meczyk.

Opublikowano

Ten spalony xD jakby turek mial mniejsze stopy to by nie bylo

Opublikowano

Wynik z typerka, więc Panie sędzia, kończ już ten mecz.

Opublikowano

Turki ogórki :reggie:

Opublikowano

Akurat dałem 1-1 m d r. Ale patrząc na mecz, tak sobie myślałem... Nie wiem, co myślałem, stawiając na ten remis lol. Gruzja to ekipa z innej półki, awansowana na Euro symbolicznie przez dopingowy system (ludzie mówią tak o Polsce - no nie do końca, Polska była dopingowo wrzucona systemem do baraży, ale te baraże musiała jednak wygrać z najsilniejszą ekipą która nie awansowała!).

No i wygląda jak z innej półki. Albo przynajmniej, wyglądała, bo po utracie bramki to kurczę zaczęli grać...

Co ciekawe, Gruzja była w eliminacjach rozstawiona wyżej niż Turcja hehe. I Słowacja. Ale te dwie ekipy zagrały dobre eliminacje. Gruzja zajęła czwarte miejsce na 5 ekip i pokonała tylko Cypr, po prostu ktoś z tej półki musiał mieć awans przez ten rozdawniczy system.

Opublikowano

Tylko co to zmienia z jakiej sa półki skoro teraz grają fajną piłke i dobrze się ten mecz ogląda?

Opublikowano

Nie no, do 1-0 to grali jak tło, nie widziałem szans. 

ALE w trakcie pisania tego komenta sytuacja stała się DYNAMICZNA.

Opublikowano

starsi kibice pamietaja jak bracia Arweladze ojebali polaczkow 3-0 w latach 90tych

Opublikowano

M D R

image.png.10b1739b31d19f1596bf63916e7ac682.png

Opublikowano

Alez lutuja z dystansu na tym euro :obama: