kudlaty88 489 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Kuźwa uj z typerkiem ale wolałbym żeby pepiki wygrali. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca pierwszy max punktowy w doliczonym czasie mi wbijają Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Kurwa byłem pewny że dałem 2:1 w typerku xDDD Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Czechy i Polska podobny brak jakości. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie dla punkcik. Typerek na zielono na koniec kolejki Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Generalnie rzeczywiście Czesi to vibe naszej kadry z niedzieli. Niby fajny mecz, solidny, mieli swoje sytuacje, ale koniec końców faworyt wciska i wygrywa. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Eh forma z poprzedniego typerka została, cała kolejka nic za 3 pkty Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 czerwca Autor Opublikowano 18 czerwca jebał pies tego typera w tym roku.... Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Szkoda Czechów, ale przynajmniej mam 3 punkty do typerka za dokładny wynik. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Chuj w dupe czechom, doslownie jak kadra michniewicza. Pewnie tak samo musieli sie czuc neutralni widzowie jak ogladali mecze typu Polska - Argentyna na mundialu. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Szkoda to może być Gruzji, która zrobiła wczoraj wiele żeby nie przegrać i dostarczyła najlepszych jak dotąd emocji na tym turnieju, a nie grających prymitywną murarkę Czechów. 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Moze zalozcie sobie osobny temat "Znow w typerku mi nie wyszlo". 2 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 1 minute ago, Mejm said: Moze zalozcie sobie osobny temat "Znow w typerku mi nie wyszlo". Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Ależ jestem podekscytowany na kolejny mecz przyszłego mistrza europy, dawać mi już 18stą Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 2 godziny temu, Mejm napisał(a): Moze zalozcie sobie osobny temat "Znow w typerku mi nie wyszlo". podbijam, macie do tego temat przecież, a to jest inrytujące dla kogoś, kto ma w doopie jakieś typerki i w temacie o euro chce sobie poczytać o euro, a nie o tym jaki jeden forumowicz jest zajebisty a inny chujowy i cyk wpadło do typerka ehh znowu przejbałem... o, wpadło, ja to mam nos! ajjj było blisko w typerku 1 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Ciekawe czy dziś coś wpadnie do typerka Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca W sumie macie rację, sam często tak pisze i zaśmiecam temat. Postaram się poprawić. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Ciekawe czy dziś coś wpadnie do typerka tęsknisz za minusami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi