GearsUp 197 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca To są emocje, tego nie przeskoczysz a to jest główny temat więc takie komentarze zawsze będą obecne Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Typer to od lat część każdego dużego turnieju na forumku i od zawsze dyskusja toczy się w głównym temacie i nie widzę powodu, żeby zmieniać Tym bardziej, że raz mamy pewnie 90% aktywnych w temacie w typerze, dwa w tym roku pula nagród jest całkiem konkretna. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 'Czy ktoś pokusi się o poważną analizę występu ale i ogólnej kondycji czeskiej piłki? Ostatnie lata nie jestem w temacie klubowym, więc poza turniejami reprezentacji nie wiem co się dzieje. Zdaję sobie sprawę, że zlota generacja już dawno za nami, ale trochę czasu minęło i nikt się już nie urodził? Przecież mieli jeden z najwyższych wskaźników urodzeń w Europie. Pewnie w te gupie gry wszyscy grajom zamiast za piłką pobiegać, choćby dla hecy. Trochę tęsknię za Jankiem, Tomkiem, Karolem, Pawłem, Milanem, Tomkiem, Zdenkiem, Jarkiem czy Markiem. Dzisiaj tylko Tomek Soucek, Patryk Schick czy Władek Coufal? A w typerku mam nadzieję, że idzie ok, a jak? Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 12 minut temu, Bartg napisał(a): Typer to od lat część każdego dużego turnieju na forumku i od zawsze dyskusja toczy się w głównym temacie i nie widzę powodu, żeby zmieniać Tym bardziej, że raz mamy pewnie 90% aktywnych w temacie w typerze, dwa w tym roku pula nagród jest całkiem konkretna. aż tak mi to nie przeszkadza, żebym przez to nie czytał tematu, tylko tak jak napisałem jest to irytujące, jak reklamy bez adblocka. no ale skoro jest was aż tylu i serio jest to takie konieczne... no to bawcie się, może po prostu nie kumam tej zajawki, nigdy nie miałem fazy na obstawianie Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Taka tradycja forumkowa, to już 4 albo 5 typer Beka jak komuś nie wejdzie obowiązkowa. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca i cyk, typerek rozjebany na dzien dobry 1 Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca No dobra, ale teraz niech już ci Chorwaci strzela 2 bramki. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Jest szansa, że Chorwaci skończą Euro bez bramki i bez punktu xD Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca (edytowane) 4 minuty temu, Szermac napisał(a): Jest szansa, że Chorwaci skończą Euro bez bramki i bez punktu xD motor napędowy chorwacji to było trio rakitić, modrić i perisić, a jacy są obecnie to widać - starzy wcześniej był jeszcze mandżukić Edytowane 19 czerwca przez krzysiek923 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Biorąc pod uwagę, że ludnościowo są wielkości dwóch Warszaw, to powinni się Chorwaci cieszyć. Swoje zdobyli, ale widać że limit szczęścia został niestety wyczerpany. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca No bedzie ciekawa walka o awanse z 3 miejsca. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Szczęścia? Po prostu młodsze pokolenie póki co nie jest nawet blisko poprzedniemu. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Myslalem ze Hiszpania taka mocna ale chyba nie skoro i Albania robi gangbang Chorwacji Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Chorwacja cienka jak barszcz z torebki Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Modric jakie przerzuty xd jak sobie przypomne ze ten sredniej klasy kopacz, ktoremu kariere uratowalo towarzystwo Kroosa obok, zdobyl zlota pilke i jest porownywany do GOATow pokroju Iniesty czy Xaviego to 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Myślałem, że Chorwaci się przebudzą ale nic z tego. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Proponuję, żeby chorwaci ciągnęli piłkę lewą stroną do Perisicia i ten żeby zjebał każdą możliwą próbę wrzutki. No bo inaczej chyba nie umieją. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca (edytowane) Chorwaci niech wymęczą 2 bramki teraz i choć 1 pkt w typerku będzie bo jak Albania jebnie 2gą to będzie po meczu. Edytowane 19 czerwca przez Mani Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi