SnoD 2 319 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Stream nie żyje? Na TV aplikacja leży, na telefonie jeszcze trochę szło ale teraz kaput. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ja wczoraj na stronie tvp jak ogladalem meczyk to w takiej jakosci ze prawie nie bylo widac twarzy Cos jak iss pro 98 1 Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ale tych głupich strat i podań do nikogo to było multum w pierwszej połowie. Ja tego nie poprawią to słabo to widzę. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Urychomili alternatywny stream: https://mecz.tvp.pl/ Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Sędzia jest chujowy, oby nas nie przekręcił w drugiej polowie Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca dzisiaj już gramy piaseczek, znów na stojąco, proste straty, brak wychodzenia na pozycje, brak agresji, a Austria jest tak słaba, że żal będzie jak tego nie wygramy, a co dopiero zremisujemy. Oni są słabsi od Walii i Albanii razem wziętych. Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Cudownie nie gramy, ale po pierwszej połowie, to ci austriaccy to nie monolit, są do pyknięcia. Jak mniej będzie głupich strat i wyjdziemy wyżej pressingiem to oni powinni się pogubić, wierzę, że będzie dobrze. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ten lektor na końcu reklamy czego i BYD. Aż chciało by się, żeby mówił "i.. ej sports ic on e gejem" Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 2 minuty temu, Ludwes napisał(a): Sędzia jest chujowy, oby nas nie przekręcił w drugiej polowie Sędzia jest najgroźniejszy w tym meczu xD 2 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Mają te milion ksmer, nikt go nie kontroluje?? Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Nie no mam nadzieję, że Robercik wejdzie dzisiaj na boisko. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ja mam nadzieje ze my wejdziemy do pola karnego w tej połowie. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca (edytowane) Piątek patrz jak ci się Nikola wystawia Edytowane 21 czerwca przez benito82pl Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Piatek jest dobry w okolicy 5m do bramki Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Niech ktoś wyqoorvi temu śmieciowi Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Teraz kurwo stambulska widzisz faul cwelu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi