drozdu7 2 792 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jakie to jest irytujące, austryjak ma piłkę na szesnastce i delikatnie wali po rogu. A nasi kurwa jak nie w powietrze jak Zalewski albo Świderski w środek Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ciekawe czy Robert mial tam w głowie jak stal na linii zmiany "Teraz wejde, strzele zwycieską bramke na 2:1, tak bedzie, zostane bohaterem" 1 2 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Może chociaż remis? Bo na wygraną raczej nie liczę. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Panowie. Jeszcze wyjdziemy z grupy z 3'ego miejsca. Tylko z Francją trzeba wygrac 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Turbo grosik xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Nie za wczesnie jeszcze na Grosika? Starczy staminy na 16 minut? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Nikt nie był na to gotowy, łącznie z nim. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Dobra cofam wszystko, jednak trzeba było zagrać jak umiemy, beton i laga do przodu. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jeszcze milik z kulami powinien wejsc 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 4 minuty temu, kanabis napisał(a): Ciekawe czy Robert mial tam w głowie jak stal na linii zmiany "Teraz wejde, strzele zwycieską bramke na 2:1, tak bedzie, zostane bohaterem" "Zostane bohaterem, Ania znowu zacznie mnie szanować" Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ku,rwa ja mam tak rwany strim, ze grosik juz trzeci raz wchodzi. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca (edytowane) O chuju złoty, co za patałachy. Czy jestem ślepy czy czy zahaczył stopą o twarz Szczęsnego i się wyjebał? Edytowane 21 czerwca przez mitra Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Milika już połamane kulachy pokazali przez chwilę Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jasny chuj, znowu gówno w obronie, no nic a nic w obronie dziś nie ma i nic nie wychodzi. Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca No zobaczymy czy Wojtek znów się wykaże Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Do widzenia lesie zielony, do widzenia rzeko pluszcząca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi