Mani 685 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Stara dobra drużyna. Piłka zmierza do bramki a Ci stoją i patrzą. Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca (edytowane) Niech ten Szpaku już przestanie pierdolić, najpierw w zasięgu a teraz czarny koń. Jak ja nienawidzę takiego wybielania. Edytowane 21 czerwca przez tedi007 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czlowiek odłoży telefon na 5 minut i potem trzeba tyle nadrabiać Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 1 minutę temu, schabek napisał(a): Fani zwycieskich porazek gdzie jestescie? To jest mecz na 5-1 dla Austrii, sredniaka europejskiego xd Probierz dzisiaj zgarnal nagrode zjeba turnieju tym skladem, a pozniej zmianami. Salamon byl problemem XD no to macie dream team z Bednarkiem i tym kurwa Dawidowiczem Chu j tam najwazniejsze ze jest fundament na eliminacje z Gibraltarem, kogo by tam euro obchodzilo XDDDDDDDDD W punkt. I przeproście potężnego Czesława xD. Zrobił wynik na 40 lat. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 1 minutę temu, schabek napisał(a): Fani zwycieskich porazek gdzie jestescie? To jest mecz na 5-1 dla Austrii, sredniaka europejskiego xd Probierz dzisiaj zgarnal nagrode zjeba turnieju tym skladem, a pozniej zmianami. Salamon byl problemem XD no to macie dream team z Bednarkiem i tym kurwa Dawidowiczem Chu j tam najwazniejsze ze jest fundament na eliminacje z Gibraltarem, kogo by tam euro obchodzilo XDDDDDDDDD Jak tak patrze na nich to faktycznie Salomon z Holandia zagral lepiej chociaz tez zawalił 2 bramke. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Spokojnie Panowie, 4:0 z Francją i będzie awansik z trzeciego miejsca Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Austria to juz nienaredniak, że regularnie bije najlepszych Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Lewy chciał jak na orliku chyba xd Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Może zamiast baciaty powinni słuchać przed meczem „jestem zwycięzcą” Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Teraz, Bartg napisał(a): Austria to juz nienaredniak, że regularnie bije najlepszych Ciekawa druzyna na pewno, przyczajeni co mecz groźni, niby nic nie grają, a jednak akcje bramkowe ciągle. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Kurwa jak dobrze że ja tych biletów nie wylosowałem Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca nie wiem jaki wpierdol bysmy dostali w tych 2 meczach bez zalewskiego i zielinskiego.... pozostalych pilka parzy... JESTESMY KURWA DZIADAMI A najgorsze, ze teraz zacznie sie gloryfikowanie Czesia M.... Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czy mi się tylko wydaje czy Lewy ma chudszą łapę i nie jest tak doyebany fit jak wcześniej? O grze nie mówię bo szkoda już strzępić ryja, toć nawet Tajlandia, Uganda lub Dzieci z Bullerbyn grają lepszy futbol. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca (edytowane) Niby czlowiek wiedzial,a jednak sie ludzil. Potwierdzilo sie, ze jestesmy najslabsi w tej grupie Edytowane 21 czerwca przez Welna Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca No druga połowa to dramacik. Różnica klas. Wyglądamy jak za Czesława. Zwłaszcza obrona. Oni tam robią co chcą, nikt nie przecina podań, są luki i duża swoboda na 30 metrze. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czesiu musi wrócić poukladac Probierzowi obronę Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Alex El trenejro chujowe zmiany zrobil. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jak przegrają z Francją to przynajmniej nie będzie pierdolenia, że przecież przegraliśmy tylko z mistrzem i wicemistrzem jak po ostatnich mistrzostwach Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Starh za siebie mów xd ja im nie kibicowałem od początku, bo wiedziałem, że odjebią lipę. Eliminacje bardzo dobrze to pokazały jaką srakę zaprezentowali. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Lewandowski miał wejść i rządzić, a chłop nawet we własnym domu nie ma nic do gadania. Probierz mógł to przewidzieć. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Polska jak Hiszpania w latach '90. Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi