Skocz do zawartości

Euro 2024

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Niech ten Szpaku już przestanie pierdolić, najpierw w zasięgu a teraz czarny koń. Jak ja nienawidzę takiego wybielania.

Edytowane przez tedi007
Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał(a):

:leo:

Fani zwycieskich porazek gdzie jestescie? To jest mecz na 5-1 dla Austrii, sredniaka europejskiego xd

Probierz dzisiaj zgarnal nagrode zjeba turnieju tym skladem, a pozniej zmianami. Salamon byl problemem XD no to macie dream team z Bednarkiem i tym kurwa Dawidowiczem  

Chu j tam najwazniejsze ze jest fundament na eliminacje z Gibraltarem, kogo by tam euro obchodzilo XDDDDDDDDD

W punkt. I przeproście potężnego Czesława xD. Zrobił wynik na 40 lat. 

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał(a):

:leo:

Fani zwycieskich porazek gdzie jestescie? To jest mecz na 5-1 dla Austrii, sredniaka europejskiego xd

Probierz dzisiaj zgarnal nagrode zjeba turnieju tym skladem, a pozniej zmianami. Salamon byl problemem XD no to macie dream team z Bednarkiem i tym kurwa Dawidowiczem  

Chu j tam najwazniejsze ze jest fundament na eliminacje z Gibraltarem, kogo by tam euro obchodzilo XDDDDDDDDD

Jak tak patrze na nich to faktycznie Salomon z Holandia zagral lepiej chociaz tez zawalił 2 bramke.

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

Austria to juz nienaredniak, że regularnie bije najlepszych

Ciekawa druzyna na pewno, przyczajeni co mecz groźni, niby nic nie grają, a jednak akcje bramkowe ciągle. 

Opublikowano

nie wiem jaki wpierdol bysmy dostali w tych 2 meczach bez zalewskiego i zielinskiego.... pozostalych pilka parzy...

JESTESMY KURWA DZIADAMI

A najgorsze, ze teraz zacznie sie gloryfikowanie Czesia M....

Opublikowano

Czy mi się tylko wydaje czy Lewy ma chudszą łapę i nie jest tak doyebany fit jak wcześniej? O grze nie mówię bo szkoda już strzępić ryja, toć nawet Tajlandia, Uganda lub Dzieci z Bullerbyn grają lepszy futbol.

Opublikowano

No druga połowa to dramacik. Różnica klas. Wyglądamy jak za Czesława. Zwłaszcza obrona. Oni tam robią co chcą, nikt nie przecina podań, są luki i duża swoboda na 30 metrze.

Opublikowano

Starh za siebie mów xd ja im nie kibicowałem od początku, bo wiedziałem, że odjebią lipę. Eliminacje bardzo dobrze to pokazały jaką srakę zaprezentowali.